Home » Rangeringen av årets bestselgende spill i Europa avsløres: Klassikerne feires

Rangeringen av årets bestselgende spill i Europa avsløres: Klassikerne feires

by Thure Lindhardt

Hver 6. måned det tyske instituttet Gfk underholdning tar rolig oversikt over videospillmarkedet i Europa og viser de ofte forskjellige preferansene til gammelt innhold. Muligheten til å oppdage lokale særegenheter og se selv den utrolige lojaliteten til de finske spillerne.

I januar i fjor kronet instituttet de tre beste europeiske salgene i 2021 med et podium som er svært likt det som ble presentert i dag, som vil kåre det beste fysiske salget av videospill for denne første (og lange) halvdelen av 2021. som du kan finne i vårt bildegalleri.

Kattinvasjon

De som følger nøye med på de beste franske salgene som vi gjentar hver uke, vil neppe bli overrasket over rangeringen, som nok en gang gir stolthet til noen kjente fjes:

  1. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
  2. FIFA 21
  3. Mario Kart 8 Deluxe

Fanget mellom to redesignede Wii U-porter bekrefter Electronic Arts årlige fotballsimulering trendene som ble observert for noen måneder siden, og gjør det fysiske markedet til et møtested for trygge verdier og andre store navn i bransjen.

Far Marios katteeventyr er på toppen av salget i Tyskland, Storbritannia, Nederland, Norge, Østerrike, Sveits og til og med blant resten av oss uregjerlige gallere. (men hvem liker katter). FIFA 21 fortsetter å dominere Sør- og Øst-Europa, og stiger til toppen av salget i Belgia, Tsjekkia, Danmark, Ungarn, Italia, Polen, Portugal, Russland, Slovakia, Spania og Sverige.

Tro mot ønsket om ikke å gjøre noe som alle andre, skinner finske spillere igjen, noe som gjør Minecraft til det bestselgende spillet de første seks månedene. I detaljhandelen, ja. Du leste riktig. Hellig dem.

You may also like

Leave a Comment