Home » Russland hadde «ingen annen måte» enn å invadere Ukraina, forsvarer Putin seg

Russland hadde «ingen annen måte» enn å invadere Ukraina, forsvarer Putin seg

by Gunnar Garfors

Russland hadde ingen «Ingen annen vei» å forsvare seg selv enn å stasjonere sine styrker i Ukraina, sa president Vladimir Putin torsdag 24. februar, på et tidspunkt da den russiske hæren leder en invasjon av det nabolandet.

«Det som nå finner sted er gjenstand for begrenset handling fordi vi ikke har andre midler igjen til å gjøre noe annet.»sa Vladimir Putin under et TV-møte med forretningsmenn i Moskva. «Sikkerhetsrisikoen som oppsto var så stor at det var umulig å reagere på annen måte»fortsatte den russiske lederen og stilte spørsmål ved Kievs og Vestens uforsonlighet med hensyn til Russlands sikkerhetskrav. «De kunne ha satt oss i en slik risiko at vi ikke ville ha visst hvordan landet ville ha overlevd. » I flere uker har Moskva krevd et løfte om at Ukraina aldri vil bli med i NATO.

Oppfølgeren etter annonsen

Raphaël Glucksmann: «20 år med blindhet for den sanne naturen til russisk makt har brakt oss til avgrunnen»

Russland har «forberedt» på sanksjoner.

Vladimir Putin har også hevdet at han ikke ønsker å undergrave det økonomiske systemet og ikke ønsker å bli ekskludert fra det mens hans invasjon av Ukraina forstener markeder og utsetter Russland for ødeleggende vestlige sanksjoner.

I Mariupol «var vi alltid klare for en invasjon»

-50 % det første året på Google

Ved å velge denne annonseabonnementsmetoden godtar du plasseringen av en analyseinformasjonskapsel fra Google.

«Russland fortsetter å delta i verdensøkonomien»sa han og la til at hun «har ikke til hensikt å undergrave systemet det ligger i».

Han hevdet Russland hadde «klar» å vedta nye sanksjoner mot økonomien, og oppfordrer gründere til å gjøre det «Solidaritet» den russiske regjeringen.

You may also like

Leave a Comment