Home » Sabin Coupat vinner avstemningen

Sabin Coupat vinner avstemningen

by Erlend Loe

Den siste måneden av 2021 hedret Bessat Sports Hivers langrennsløper Sabin Coupat, som ble hyllet av våre leseres stemmer. Han ble kåret til «Månedens idrettsmann» i desember.

Hans valg til Frankrike A langrennslaget og hans deltakelse i verdenscuppen i Davos (Sveits) gjorde at han kunne gjøre forskjellen, og vant 50 % av stemmene i desember foran Roanne-svømmeren Lilli-Rose Berthelot (1). .

Han spesifiserte: «Det er en overraskelse, og jeg er også veldig glad for å ha blitt valgt. Det er alltid hyggelig å se langrennsforestillinger bli fulgt og sett av leserne. Langrenn er en lokal tradisjon i Le Bessat. Så det er en stor glede å bli nominert sammen med andre idrettsutøvere, som alle er veldig fortjente, og å bli kåret til «Månedens idrettsutøver», det er veldig bra. Takk til alle som stemte på meg og min disiplin.

Han skal på Coupe de France i La Clusaz 29. og 30. januar

Når det gjelder nyhetene hans, vil Sabin Coupat være på Coupe de France i La Clusaz helgen 29. og 30. januar. «Det er viktig for meg å komme meg tilbake, for i slutten av desember – begynnelsen av januar hadde jeg litt nedgang. Målet mitt er å bli kalt opp igjen for det franske laget til europacupen i Slovenia 5. og 6. februar i Planica.

Sabin Coupat vil da spille stort når han sikter seg inn på «U23-VM i Norge neste mars». Det er en god start, jeg må bekrefte det på Coupe de France og jeg har hatt noen gode løp på europeisk nivå.»

Resultatene av avstemningen: 1- Sabin Coupat (264 stemmer), 2- Lilli-Rose Berthelot (191), 3- fotballaget fra Andrézieux (47), 4- Nicolas Louis, spissen fra Etrat (26).

You may also like

Leave a Comment