Home » Skam et medlem av konføderasjonen. Han fant promoteringen av «Banderisme» i … Hamburger – Nyheter fra Polen og verden – Stefczyk.info

Skam et medlem av konføderasjonen. Han fant promoteringen av «Banderisme» i … Hamburger – Nyheter fra Polen og verden – Stefczyk.info

by Gabriel Scott

«Salsa Flag», inaoftere pico de gallo, noen ganger «fersk salsa» eller «rå salsa». Dette er alle navnene på den samme salsaen, en rett som ofte brukes i meksikansk mat og mer. Tradisjonelt er den laget med hakkede tomater, løk og serranopepper, med salt, limejuice og koriander. Denne salsaen er navnet på burgeren som selges i en av USAs populære hurtigmatkjeder… i Norge. Du kan bli gal av denne globaliseringen, ikke sant? Og det ser ut til at noen til slutt ikke kunne ta det.

– Banderisme kommer inn på McDonalds! Norge – varsler en av konføderasjonens aktivister, nestleder Grzegorz Brauns assistent, og setter inn et bilde av corpus delicti.

I sitt innlegg mener han halve internett, til og med en beretning fra… statsadvokatembetet. Saken er ekstremt alvorlig, når alt kommer til alt, er Bandera tydelig assosiert med alle sanne polakker som ondskap inkarnert. Stedfortrederen videresender oppføringen til sin assistent. Folkene skulle med rette huske at Caligula utnevnte hesten sin til romersk konsul og utsendingen Braun gjorde eselet til sin assistent.

Du kan? Selvfølgelig kan du.

Når vi snakker om esler, la oss minne deg på at asinus er latin for både en esel og en idiot. Og selv han burde vite at å spise på slike steder kan være skadelig. Derfor holder vi på alle elskere av usunne matkjedebutikker. Du er skadelig! Også på hodet.

Kilde: Stefczyk.info Forfatter: a.c

bilde

You may also like

Leave a Comment