Home » skihopping. Norge og en flott strategi. The Vikings Summer Mixed Teams Grand Prix

skihopping. Norge og en flott strategi. The Vikings Summer Mixed Teams Grand Prix

by Peter Østbye

Det norske landslaget har vunnet den blandede lagkonkurransen som arrangeres som en del av Summer Ski Jump Grand Prix i Klingenthal, Tyskland. Andreplassen i «Vogtland Arena» (HS140) ble tatt av Tyskland og tredjeplassen av Slovenia. Polakkene startet ikke.

Den norske triumfen ble avgjort av herrer – Daniel Andre Tande (139,5 og 131,5 meter) og Marius Lindvik (131 og 138,5 meter).

Slovenerne mistet sjansen i kampen om seieren etter å ha blitt diskvalifisert i første runde Emy Klinecsom hadde på seg en ikke-konform jumpsuit. Timi Zajc hadde det lengste hoppet i denne serien – 145 meter.

Den uoffisielle individuelle klassifiseringen ble vunnet av japanerne Ryo-yu Kobayashi Hoppet 141 og 140 meter, men laget hans ble nummer fire. Det andre resultatet – 141 og 138 meter – hadde en østerriker Stephen Kraftog den tredje etter landinger på 143 og 133,5 meter slovensk Anze Lanisek.
Zajc landet bare 118 meter i det andre hoppet og ble klassifisert som sjette.

Blant kvinnene var sloveneren best på 10. plass Ursa blir riksom landet på 132,5 og 133,5 meter.

I morgen går siste konkurranse av årets Summer Grand Prix i Klingenthal. Han er leder for den generelle klassifiseringen David Kubacki, som har samlet 280 poeng og er nær finaletriumf. Østerrikeren følger polakkene Manuel Fettner – 210.

Seks polske hoppere som kom seg gjennom kvalifiseringen vil delta i konkurransen. Ved siden av Kubacki vil de hoppe i den første serien – Kacper Juroszek, Pawel Wasek, Piotr Zyla og Stefan Hula og Clement Muranka.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment