Home » skiturer | Alpe Cermis: Heidi Wengs tilbakevending til virksomheten | NordicMag | #1 Skiskyting

skiturer | Alpe Cermis: Heidi Wengs tilbakevending til virksomheten | NordicMag | #1 Skiskyting

by Gunnar Garfors

Tour de Ski: Heidi Weng smiler igjen

Heidi Weng kan blåse. Nordmannen, som har blitt kritisert av sine landsmenn siden sesongstart for sin utilstrekkelige prestasjon, reagerte på sporet tirsdag. Seirer over fremveksten avAlp Cermis (Italia) foran svenskene på siste etappe av Tour de Ski 2021/2022 Ebba Andersson og franskmennene Delphine Claudelden 30 år gamle langrennsløperen klarte det perfekte løpet.

Ebba Andersson (SWE), Heidi Weng (NOR), Delphine Claudel (FRA) – Modica/NordicFocus

– Jeg hadde ikke trodd det før. Jeg hadde ingen forventninger i dag, snøen var ekstremt tung her, mye mer enn i går [sur la mass-start classique de Val di Fiemme, NDLR]. Pelotonet var veldig stramt og jeg syntes det var greit å kjøre forbi før starten av stigningen. Jeg var litt sliten i dag, men hodet mitt ville virkelig kjempe for seieren, sa han Heidi Weng til NRK ved ankomst.

Takket være denne suksessen klatret skandinaven også opp på pallen i Tour de Ski, og prioriterte finnene. Krista Parmakoski og Kertu Niskanen særlig. Den samlede rangeringen ble dominert av russerne Natalia Nepryaevafør svenskene Ebba Andersson.

Heidi Weng, Tour de Ski, Skiskyting, Langrenn, Nordic Combined, Skihopping, Spesialhopp, nordicmag, Nordic Mag, nordisk mag skiskyting, skiskyting 2022, langrenn, skiskytingsmagasin, nordisk magasin, langrenn
Heidi Weng (NOR) – Modica/Nordisk Fokus

treneren hans, Ole Morten Iversenforsikret på TV2 at den femdoble verdensmesteren i langrenn er tilbake: «Vi fant Heidi Weng på hennes beste nivå. I de to siste løpene var det som vi forventet. Jeg tror det betyr mye for henne. Hun er akkurat der hun skal være. »

Andre i dagens løp Ebba Andersson har lenge trodd på seier. Hun tilsto å ha blitt truffet av noen sterkere enn henne SVT «Jeg prøvde å holde henne tilbake, men jeg klarte ikke å holde henne de siste meterne. Vi gratulerer henne med denne seieren. »

Ebba Andersson, Heidi Weng, Tour de Ski, Skiskyting, Langrenn, nordisk kombinert, Skihopping, Special Hill, nordicmag, Nordic Mag, nordisk mag skiskyting, skiskyting 2022, langrenn, skiskytingsmagasin, nordisk magasin, langrenn
Ebba Andersson (SWE), Heidi Weng (NOR) – Modica/NordicFocus

Vinneren av den berømte etappekonkurransen i 2017 og 2018 restituerer seg godt til OL i Beijing 2022. Nordmannen vil ikke konkurrere på etappene rødhåret (lov) og planika (Slovenia) i januar for å fullføre forberedelsene. Hun sikter mot en andre OL-medalje i Kina.


De siste fem meldingene

Artikkelen fortsetter under annonsen

You may also like

Leave a Comment