Home » Skottland – England. Live rapportering og resultater

Skottland – England. Live rapportering og resultater

by Gabriel Scott

Alle som ikke kjenner historien, men har sett Mel Gibsons film Braveheart, vil vite nøyaktig hvor viktig tirsdagens vennskapskamp mot England blir for skottene. For fans av begge nasjoner har enhver rivalisering alltid en politisk og historisk bakgrunn som også påvirker spillernes holdninger. Livedekning og resultater på Polsatsport.pl.

La oss imidlertid la politikk og historie ligge til side, selv om det i tilfelle av en rivalisering mellom skotter og engelskmenn alltid er vanskelig å oppnå dette. Rivaliseringen mellom begge nasjoner ligner på konfrontasjoner mellom Polen og Tyskland eller Russland. Det skal imidlertid bemerkes at tirsdagens kamp bør være interessant ikke bare av grunnene nevnt ovenfor, men også fra et rent sportslig synspunkt.

Både skottene og engelskmennene er i veldig god form og alt tyder på at vi får se begge lagene til EM 2024 i Tyskland neste år. Selv om Sons of Albions holdning ikke er en stor overraskelse – de spilte nylig 1-1 mot Ukraina i Wroclaw og slo Nord-Makedonia 7-0 hjemme i juni – kan skottenes høye form være overraskende.

SE OGSÅ: Dårlige nyheter fra Argentinas treningsleir. Messi med helseproblemer?

For noen dager siden vant skottene 3-0 på Kypros og er toppen av sin kvalifiseringsgruppe med alle sine seire. Det er verdt å merke seg at Steve Clarks spillere skal konkurrere mot blant annet Spania og Norge. Den nye generasjonen skotske fotballspillere gir lokale fans håp om en bedre «i morgen».

Skottene har vært ubeseiret siden november i fjor. De vant alle fem kampene på rad, og etterlot seg de nevnte landene Spania og Norge, samt Georgia og Kypros to ganger. Det engelske laget kan snakke om en lignende serie, som ble beseiret for siste gang i desember 2022 og deretter vant fire kamper på rad – mot Italia, Ukraina, Malta og Nord-Makedonia.

Sist gang England møtte Skottland var i gruppespillet til EM 2020, hvor det ble uavgjort målløst. Denne gangen vil kampen finne sted på Hampden Park i Glasgow, hvor lokale fans vil prøve å skape en uforglemmelig atmosfære.

Direktesending og resultater fra kampen mellom Skottland og England fra 20:45 på Polsatsport.pl.

PolsatSport.pl i versjonen for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment