Home » Slik lever Dariusz fra «Sanatorium Miłość 5» i dag. Kuracjusz viste oss leiligheten sin. Utsikten fra Lillestrøm er fantastisk!

Slik lever Dariusz fra «Sanatorium Miłość 5» i dag. Kuracjusz viste oss leiligheten sin. Utsikten fra Lillestrøm er fantastisk!

by Gunnar Garfors

Dariusz fra Szczecin, som bor i Lillestrøm, Norge, var en av deltakerne i den 5. utgaven av «Sanatorium of Love». På et tidspunkt i livet bestemte pasienten seg for å emigrere til Norge av faglige årsaker. Han gikk bare med på å vise oss hvordan leiligheten hans ser ut i utlandet. Du må innrømme at Dariusz bor på et vakkert sted og utsikten fra vinduet hans er fantastisk!

«Kjærlighetssanatorium 5»

Darius Kosiec er en av 12 pasientersom bestemte seg for å prøve å finne kjærligheten på settet til den 5. utgaven «kjærlighetssanatorium». En 61-åring fra Szczecin, som ikke legger skjul på sine egne brennende temperament Han er veldig aktiv og elsker det når det skjer mye rundt ham. Det er ikke rart at da han skilte seg fra sin kone etter nesten 25 år, bestemte han seg for å prøve lykken i «kjærlighetens sanatorium».

Selv om Dariusz ikke klarte å finne kjærligheten i programmet, smilte lykken til ham utenfor TVP-kameraene. For en tid siden skrøt pasienten av det han er lykkelig forelsket! I tillegg er han og hans utvalgte allerede forlovet og planlegger å gifte seg snart!

På et tidspunkt i livet, mens Dariusz fortsatt var gift, bestemte han seg for å emigrere til Norge, hvor han fortsatt bor i dag. Pasienten jobber for tiden som bussjåfør og på jobb setter han mest pris på kontakten med andre mennesker. Som han innrømmer, angrer han ikke på å flytte til utlandet, for selv om han ennå ikke er pensjonist, tror han at eldre har det mye bedre i Norge enn i Polen.

Jeg dro til Norge hovedsakelig av økonomiske årsaker. Når det gjelder livet til pensjonister i Norge, har de det definitivt bedre enn pensjonister i Polen – innrømmet Dariusz i et intervju med Telemagazyn.

Spabyen ligger i den pittoreske byen Lillestrøm i Sør-Norge. Leiligheten hans er enkelt og funksjonelt innredet i lyse farger som er typiske for skandinavisk design. Alt dette kompletteres av fabelaktig utsikt fra Dareks leilighet, hvor du kan beundre det fantastiske snødekte fjellandskapet.

Sjekk ut galleriet(24 bilder)

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment