Home » Justyna Kowalczyk-Tekieli publiserte et bilde etter ektemannens død. En rørende beskrivelse

Justyna Kowalczyk-Tekieli publiserte et bilde etter ektemannens død. En rørende beskrivelse

by Erlend Loe

Torsdag 18. mai 2023 ble verden informert om døden til Kacper Tekieli i et snøskred i de sveitsiske alpene. Justyna Kowalczyk-Tekieli publiserte et rørende innlegg på Instagram-profilen sin.

Tekieli var en av de ledende polske alpinistene. I løpet av karrieren klatret 38-åringen over 300 klatreruter i Tatras. Han klatret også i blant annet Alaska, Kaukasus og Norge.

SE OGSÅ: Det vil bli en etterforskning av Kacper Tekielis død. Det foreligger en uttalelse fra statsadvokaten

Tekieli var privat gift med Justyna Kowalczyk. Den olympiske mesteren i langrenn bestemte seg for å publisere et innlegg på sosiale medier noen timer etter den tragiske nyheten.

«Han var den mest fantastiske. Han var den vakreste personen i verden», skrev den legendariske polske idrettsutøveren på sin Facebook-konto.

Noen timer senere publiserte Kowlaczyk-Tekieli et bilde på Instagram. Den tidligere skiløperen beskrev bare bildet med tre ord.

«Han var mitt alt», står det.

Tekieli giftet seg med Kowalczyk i september 2020, som deretter adopterte dobbeltnavnet Kowalczyk-Tekieli. Et år senere fikk de et barn – sønnen Hugo ble født. Den flere olympiske medaljevinneren fulgte mannen hennes på en rekke ekspedisjoner.

Den sveitsiske påtalemyndigheten har allerede avgitt en uttalelse om klatrerens død. Det er varslet en etterforskning for å finne ut hvordan den tragiske ulykken skjedde.

AA, Polsat Sport

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment