Home » Slik lever Dariusz fra «Sanatorium Miłość 5» i dag. Kuracjusz viste oss leiligheten sin. Utsikten fra Lillestrøm er fantastisk!

Slik lever Dariusz fra «Sanatorium Miłość 5» i dag. Kuracjusz viste oss leiligheten sin. Utsikten fra Lillestrøm er fantastisk!

by Peter Østbye

Dariusz fra Szczecin, som bor i Lillestrøm, Norge, var en av deltakerne i den 5. utgaven av «Sanatorium of Love». På et tidspunkt i livet bestemte pasienten seg for å emigrere til Norge for å jobbe. Han gikk bare med på å vise oss hvordan leiligheten hans ser ut i utlandet. Det må innrømmes at Dariusz bor på et vakkert sted og utsikten fra vinduet hans er fantastisk!

«Kjærlighetssanatorium 5»

Darius Kosiec er en av de 12 pasientene som bestemte seg for å prøve å finne kjærligheten på settet til den 5. utgaven av «Sanatorium of Love». 61-åringen fra Szczecin, som ikke legger skjul på sitt brennende temperament, er veldig aktiv og elsker å se mye rundt seg. Ikke rart at etter å ha separert fra sin kone etter nesten 25 år, bestemte han seg for å prøve lykken i «kjærlighetens sanatorium».

Selv om Dariusz ikke fant kjærligheten i programmet, smilte lykken til ham fra TVP-kameraene. For en tid siden skrøt pasienten for oss at han var lykkelig forelsket! I tillegg er han og hans utvalgte allerede forlovet og planlegger å gifte seg snart!

På et tidspunkt i livet, mens Dariusz fortsatt var gift, bestemte han seg for å emigrere til Norge, hvor han fortsatt bor i dag. Pasienten jobber for tiden som bussjåfør og setter mest pris på kontakten med andre på jobb. Som han innrømmer, angrer han ikke på å flytte til utlandet, for selv om han ennå ikke er pensjonist, mener han at eldre bor mye bedre i Norge enn i Polen.

Jeg dro til Norge hovedsakelig av økonomiske årsaker. Når det gjelder livene til pensjonister i Norge, har de det definitivt bedre enn pensjonister i Polen – innrømmet Dariusz i et intervju med Telemagazyn.

Kurstedet har slått seg ned i den pittoreske byen Lillestrøm i Sør-Norge. Leiligheten hans er innredet på en enkel og funksjonell måte, i lyse farger typisk for skandinavisk design. Alt dette kompletteres av en fabelaktig utsikt fra Dareks leilighet, hvor du kan beundre det fantastiske snødekte fjellandskapet.

Sjekk ut galleriet(24 bilder)

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment