Home » Spillet på 10 er ikke skummelt for folket i Stettin. Pogoń beseiret Puszcza enkelt

by Catherine Monroe

Puszcza gikk svekket inn i denne kampen da keeper Oliwier Zych og midtbanespiller Jakub Serafin ikke var i stand til å spille på grunn av sykdom. Den nye signeringens trener, Tomasz Tułacz, bestemte seg for å stille opp med tre midtforsvarere for første gang denne sesongen. Dette var ment å forbedre den defensive effektiviteten til laget fra Niepołomice, som hadde sluppet inn totalt 28 mål før denne runden; flest i toppligaen.

SE OGSÅ: En sensasjonell forandring hos fotballgiganten! Ingen forventet denne avgangen

Pogoń, som nylig slo «Pasy» 5-1 på Cracovia Stadium (hvor Puszcza også spiller), startet mye dårligere denne gangen. Hun så ut til å ha en fordel, men var ikke i stand til å konstruere farlige handlinger. Det var først i det 23. minutt at Leonardo Koutris la inn til Vahan Bichakhchyan, men armeneren traff ikke ballen rent.

I det 38. minutt ble situasjonen komplisert for Pogoń fordi Fredrik Ulvestad fikk sitt andre gule kort. Nordmannen tråkket Wojciech Hajdas fot. Han hadde tidligere fått et gult kort for en lignende foul i det 16. minutt.

Pogoń startet andre omgang med et farlig angrep – Kamil Grosicki la inn til Biczachczjan i 16-meteren, men han bommet på målet. Et øyeblikk senere leverte Grosicki et presist innlegg fra høyrekanten og Efthymis Koulouris headet like over tverrliggeren.

I det 61. minutt tok Grosicki saken i egne hender. Han snappet opp en mislykket pasning fra Łukasz Sołowiej til målvakten sin og sendte ballen i nettet med et presist skudd fra en stram vinkel.

Skogen kunne raskt balansere seg ut. Michał Walski skjøt fra rundt 10 meter og traff stolpen. Trener Tułacz introduserte to nye spisser – Muris Mesanovic og Rok Kidric. Skogen satte til slutt i gang avgjørende angrep.

De ga ingen resultater, men et av Pogońs få forsøk på den tiden endte med et andre mål.

Linus Wahlqvist la inn til Efthymis Koulouris og grekeren skjøt ballen i nettet fra kloss hold. Det var Pogoń-spissens sjette mål denne sesongen.