Home » Tap av seere, sparken fra Tous en cuisine? Norbert Tarayre erstatter ham …

Tap av seere, sparken fra Tous en cuisine? Norbert Tarayre erstatter ham …

by Gunnar Garfors

Cyril Lignac har blitt en stjerne i fengselet takket være showet sitt Alt på kjøkkenet. Sammen med vennen Jérôme Anthony var han absolutt veldig populær blant franskmennene før han ble fengslet. Men siden fengslingen har han kommet enda nærmere dem til han er en del av hverdagen deres! Med showet sitt Alt på kjøkkenetSendt daglig klokken 18.45 på M6, lærte den 42 år gamle programlederen dem nye oppskrifter, den ene mer eksotisk enn den andre.

Cyril Lignac: Gylne gjester

Og det er millioner av seere som han har vunnet lojaliteten på tallerkenen sin til hver kveld. Joey Starr, Ary Abittan og Stéphane Bern han mottok gjester i toppklasse som praktiserte matlagingsgleden sammen med ham via videokonferanse.

I dag kommer Cyril Lignac tilbake med showet sitt «Tous en cuisine» på M6. På menyen: oppskrifter på slutten av året. Faktisk, siden 6. desember har seerne hatt gleden av å gjenoppdage flaggskipprogrammet for internering. Kokken Cyril Lignac og kameraten hans Jérôme Anthony lar deg oppdage rundt tjue festlige menyer som kan tilberedes på bare 50 minutter! Og selvfølgelig, hver gang en gjest tester dagens oppskrift. InnsidenInnvending, Vi elsker dette showet.

Når publikum gjør det selv

Og vi er ikke de eneste! Showet har vært en hit siden 6. desember. Den eneste ulempen: høringene når ikke nivået til de under varetektsfengsling. Og det er en konstant nedgang i offentligheten. For eksempel, mandag 27. desember, hadde The Cook 1,31 millioner seere sammenlignet med 1,42 millioner syv dager tidligere. Imidlertid må vi sette ting i perspektiv: disse tallene er fortsatt svært ærefulle. Men var det på tide for Cyril Lignac å finne en etterfølger? Ville det tillate at M6s program fornyes?

Jérôme Anthony: « Jeg hørte dette ryktet om at Cyril ville bli erstattet.«

Dette mener i alle fall ikke kompisen hans Jérôme Anthony. » Jeg hørte dette ryktet om at Cyril ville bli erstattet. Jeg vet ikke hvor det kom fra! Jeg, han er min venn: enten er vi sammen eller så er vi det ikke. Jeg tror også at han er en av få som kan lage mat og moderere på samme tid, alene, foran kamera, live, som starter oppskriftene sine i begynnelsen av showet, klokken 6:40 og klokken 7: 15.00 når måltidet er klart, kan vi tilberede og sette oss ned for å spise. Det er en skikkelig utfordring, men han er så avslappet at vi ikke en gang merker det. Det er som Fred Astaire når han banker, det føles som det er lett!«Betrodde til vennen sin Framgang.

Denne uken hadde fans av showet gleden av å se Ophélie Meunier smake på en torske- og grønnsaksterte. Så flørtende for en steklek med tyttebær og til slutt en norsk omelett med mandler. Denne onsdagen kom også minister Marlène Schiappa til unnsetning. lage mat live. Cyril Lignac blir værende på kjøkkenet til slutten av ferien. Men fra og med 10. januar vil den forlate skjermene våre. Fordi forretningsmannen og kokken har andre ting å gjøre.

Og mens han venter på å finne ham, tar Norbert Tarayre imot bestillinger fra det beste bakeriet i Frankrike. Fra nå av vil Cyril Lignac returnere til M6 med Jérôme Anthony så snart muligheten byr seg: sommerferie, årsavslutningsfester … Gode nyheter!


You may also like

Leave a Comment