Home » Taushetens pris for europeiske herskere – Respublika.lt

Taushetens pris for europeiske herskere – Respublika.lt

by Gabriel Scott

– I Norge bestemte tilsynelatende en karakter seg for å spille indianerne og skyndte seg å skyte på forbipasserende fra baugen. skjøt fem. Skalpene ble tilsynelatende ikke fjernet og ble arrestert av politiet. Men før skytterne roet seg, skyndte de liberale «media» seg for å snakke om «den nye Breivik» og de forferdelige «høyreekstremistene» for å proklamere en «hellig kamp mot de vantro», som de samme «mediene» fortsatte å rapportere om. på Breivik og regjeringen uttalte at «det er nok ikke en terrorhandling». Hvorfor har islamister av alle slag flere rettigheter enn normale mennesker i «tolerante» samfunn? Hvorfor er deres forbrytelser fortsatt tildekket?

– Vi ser stadig det samme manipulative bildet, fordi europeisk islampolitikk veldig ofte vekker begrunnet mistanke om at så mange tilhengere av profeten Mohammed som mulig prøver å innrømme så mange tilhengere av tradisjonell europeisk kultur som mulig. Når en terrorhandling skjer «uventet», roper alle «De er ikke skyldige», «Det er ikke behov for demonisering» Med andre ord, ikke alle «terrorister» er der osv. Voldtekt av lokale blondiner i Köln sentrum i julen… Dette er resultatet av den samme «politisk korrekte» politikken, og islamist i seg selv betyr «god mann»… Dette er en stor katastrofe for hele Europa. Og i Norge var egentlig symptomet på denne dumme politikken Breivik, som skjøt ned regjeringspartiets barneleir. Når de konfronteres hver dag med resultatene av en slik «politisk korrekt» politikk, som er den fullstendige motsatte av mytologien til en regjering som forteller om «vellykket integrering av muslimer», da kan en person med en mer ustabil psyke ta det opp med armene. . Og dagens situasjon, når en karakter konvertert til islam faller, viser at problemene i norsk politikk ligger i selve saken. Dessverre råder nøyaktig samme politikk i andre vesteuropeiske land, så vi vil se lignende situasjoner mer enn en gang …

– På dette tidspunktet utvikler den juridiske konflikten mellom Polen og EU om rettsstaten seg i full fart: den polske siden har allerede åpent stilt seg på linje med den polske siden, Tsjekkia vil trolig slutte seg til en ny regjering snart , og det slovenske formannskapet i rådet vil alltid oftere.» kritiserer Brussel-metodene. Hva er faren for samfunnet? Hvordan oppsto en slik spenning?

– Denne posisjonen, tatt av Polen og andre land, reiser et grunnleggende spørsmål: hvordan skal Europa se ut i fremtiden? Da EU-fanatikere og -tilhengere fikk penger for å bestikke litauere med øl, vaskepulver og lignende tull for å stemme i EU-avstemningen, ble det ikke sagt at vi alle skulle bli tvunget til å forlate tradisjonelle verdier, at vi skulle prise og prise kristendommen tilbeder homofili, at vi er i ferd med å miste vår grunnlov og våre lover overskygget av «overordnede» Brussel-lover, at vi ikke har blitt fortalt at et eller annet EU-kommisjonsdirektiv vil bli lov i landet vårt, at våre ansatte og politikere ikke har blitt bestukket med folk som er delegert til Europaparlamentet, kjøpes enorme lønninger bare for å stemme der, ikke i statens interesse, men i henhold til spillereglene som er pålagt dem … Alle disse tingene er like relevante for Polen: det er oppe til EU for å endre sin interne politikk ikik, eller kaste stengene ut. Hvis du kaster ut polakkene, vil ungarerne stå ved siden av dem …

– Det er også tsjekkere, slovaker og slovenere som nesten alltid støtter andre Visegrad-land.

– Selvfølgelig, fordi de alle stadig møter de samme problemene. Når politikere ennå ikke helt har mistet samvittigheten og ikke nekter å betrakte seg som slovenere, slovakker, litauere eller estere, da forsvarer de nasjonale interesser. Det samme kan selvfølgelig ikke sies om vår regjering, som til og med kan involvere Litauen i konflikten med Kina, bare for å glede sin herre … (Angående hele politikken til denne regjeringen, kan man virkelig tenke på den alvorlige virkningen av narkotika .. .) Nylig lyttet jeg interessert til en lesning i Seimas om Litauens utenrikspolitiske prioriteringer og hørte enda et tull: å påvirke situasjonen i verden og gjøre den mer synlig i USA … Kan en person som ikke har brukt narkotika, tror du det?

– Men la oss gå tilbake til polske saker. Jaroslaw Kaczynski har nettopp annonsert at han trekker seg fra regjeringen, der han har tatt stillingen som visestatsminister, fordi han ønsker å fokusere mer på partisaker. Er et slikt skritt logisk for en av de polske lederne?

– Jeg synes dette er et veldig logisk og riktig steg. For for J. Kačinskis er det mye viktigere å holde partiet sterkt enn å være visestatsminister. På den annen side er hans politiske erfaring med å organisere ordens- og rettferdighetspartiets samhold og fokus langt viktigere enn hans engasjement som leder i regjeringen. en unik mulighet, og det alene gjør denne avgjørelsen veldig riktig.

– Og tyskerne har sagt i en hel uke at gjenger med illegale migranter kommer til dem fra polsk side, og polakkene advarer også om at stadig flere av gjengene deres samles ved grensen på hviterussisk side. Hva handler denne nye bølgen om? Vil invasjonen av Europa begynne igjen?

– Det er utvilsomt en fortsettelse av den samme historien om hybrid krigføring. Slik vi forstår det grenser verken Polen eller Litauen til Irak, Afghanistan eller Nord-Afrika, og akkurat som afghanere ble kastet rett mot USAs militærbase og Bulgaria i et angrep på EUs territorium, så er tilfellet her, bare planen er nå. på plass brukt av Alexander Lukasjenko med vertene hans i Moskva. Og USA lukker stille øynene eller hjelper dem. For som vi vet har EU tre hovedfiender: USA, Russland og Kina.

– Oppgangen i energiprisene i Europa driver opp alle andre priser. Hvorfor steg prisene så brutalt? Vestlendinger sier allerede at bensin snart vil koste minst 2 euro per liter overalt… En ny krise nærmer seg?

– Som vi alle forstår, har ikke oljeverdenen falt … Så denne situasjonen er et resultat av en hensiktsmessig politikk på dette området, og målet med denne politikken er å gå lenger og kontrollere folk mer. Oljeprisen stiger, drivstoffprisene stiger og mobiliteten blir dyrere. Det føler jeg spesielt sterkt når jeg sitter i Aserbajdsjan i dag: når alle som har hatt mye bevegelsesfrihet og tjent mye penger blir tvunget til å revurdere forretningsplanene sine, og de som ikke har problemer med dobbel pris starter noe nytt markeder for de som ikke bærer kostnadene. Det er med andre ord en middelklasse exitstrategi og politikk.

– Men regjeringen hadde alle muligheter til å holde gassrørledninger, strømnett og oljefabrikker i sine hender. Hvorfor måtte alt overleveres til buccaneerne og så knirke: aye aye aye, alt har blitt dyrere, men det er ingenting vi kan gjøre?.. Selv hesten visste at dette ville skje.

– Fordi det ikke er makt. Dette er elendige mennesker som blir kjøpt. La oss svare på spørsmålet: hvorfor ødela skurkene atomenergi i Litauen? Svaret ligger i det faktum at mangel på atombrensel, spesielt i Frankrike, har tvunget EU-politikere til å ødelegge atomkraft i områder der de kunne gjøre det med hjelp fra lokale leverandører. For oss var dette tross alt en av betingelsene for å bli med i EU, og forræderne i Litauen gjorde det til en konkret politikk og praksis. Og så, for ikke å skade seg selv, stjal de igjen penger for nedleggelsen av Ignalina-kjernekraftverket, selv om det var det sikreste atomkraftverket i sitt slag i verden, da svenskene investerte enorme pengesummer der for å beskytte seg selv. fra en potensiell trussel. Alt er basert på skurkene, våre ulykker, omgjort til politikere. Nøyaktig det samme skjedde med Mazeikiai-raffineriet – selv om vi klarte å forvalte det så godt vi kunne, «fant på» de små fra Landsberg at det måtte selges først til amerikanerne, så til russerne og senere til polakkene. Som en eiendom til det litauiske folket, ville regjeringen ha muligheten til å kontrollere drivstoffprisene og hjelpe folk å overleve for å dra nytte av virksomheten vår.

You may also like

Leave a Comment