Home » Toppmodell lørdag TVN høsten 2023 planlegg hva som er nye serier å se

Toppmodell lørdag TVN høsten 2023 planlegg hva som er nye serier å se

by Peter Østbye

TVNs program skal etter planen starte i begynnelsen av september i år. En nyhet i ettermiddagsbandet på ukedagene vil være «Battle for Guests»-programmet.. Dette er den polske versjonen av Be my Guest-formatet laget av Studio Lambert og lisensiert av All3media. Reality-formelen er at eierne av pensjonater, hoteller, glampinger og andre overnattingsmuligheter besøker hverandre, tilbringer en hotelldag sammen og vurderer hverandre. De tester rommene, sjekker detaljene, nyter de lokale attraksjonene, spiser måltider sammen og bestemmer til slutt hvor mye de vil betale for slik overnatting.

Den polske versjonen av «The a talks» kommer også på lufta. Dette er et prosjekt av de kjente franske filmregissørene Olivier Nakache og Eric Toledano (som blant annet er ansvarlige for filmen «The Untouchables). Formelen for showet er at i hvert nummer gjennomfører en gruppe på 30 journalister med autismespekterforstyrrelser intervjuer med kjendiser (skuespillere, sangere, TV-programledere, politikere, idrettsutøvere osv.). Gjennom samtalen blir seerne kjent med kjendiser fra en tidligere ukjent side. Det er ikke kjent hvem som skal lede showet.

sen høst utgivelse er planlagt Program basert på «Dra meg ut»-formatet, som hadde versjoner i Danmark og Norge. Showet inneholder kjendiser som slår seg sammen med dragartister. Deltakerne konkurrerer om de beste transformasjonene og sceneprestasjonene. I juryen sitter Andrzej Seweryn, som spilte en dragqueen i Netflix-serien Królowa. Endemol Shine Polska vil være den utøvende produsenten.

Etter en elleve års pause vil stasjonen gjenoppta sendingen av den kvasi-dokumentariske serien Detectives. Innspillingen av nye episoder av doku-krimen begynte tidlig i juni. Straffesaker løses av en kjent duo av tidligere politifolk – Anna Potaczek og Maciej Dębosz. Paret dukket opp i TV-serien «W11 – Wydział Śledczy», som hadde en lignende formel som «Detektiver».

Det kommer ingen neste utgave av «Mam Talent!» til høsten. Neste utgave av realityprogrammet «Top Model» skal ta plassen til dette formatet lørdag kveld klokken 20.00.tidligere sendt på onsdager. Joanna Krupa, Katarzyna Sokołowska, Dawid Woliński og Marcin Tyszka vil igjen sitte ved jurybordet i den 12. utgaven av programmet, mens Michał Piróg vil hjelpe deltakerne bak scenen. Mye av innspillingen til programmet er allerede gjennomført.

Endringer i DD TVN, Uwadze!, MasterChef og Millionaires

Høsten er også preget av en oppfriskning av formatene som har blitt sendt i årevis. Magasinet «Dzień Dobry TVN» tok farvel med fem programledere i juni: Andrzej Sołtysik, Anna Kalczyńska, Małgorzata Rozenek-Majdan, Małgorzata Ohme og Agnieszka Woźniak-Starak. Lageret vil fortsatt drives av: Dorota Wellman og Marcin Prokop, Paulina Krupińska og Damian Michałowski, og Ewa Drzyzga og Krzysztof SkórzyńskiNye duetter kan også dukke opp. I tillegg til personalendringer vil programmet også endre seg visuelt. planlagt den første store renoveringen av DD TVN-studioet på flere år. Endringene inkluderer ikke bare utskifting av møbler og tilbehør, men også en fullstendig endring i utformingen av studioet.

Endrer også til «Forsiktig!». De vil vente på seerne etter ferien en oppdatert formel for magasinet, nye åpningstekster og et nytt studio, og en ny rollebesetning av programledere. Moderatorene for programmet vil ikke lenger være Zbigniew Łuczyński og Tomasz Kubat. I tillegg til Ryszard Cebula, ledes leiren av Daria Górka, Tomasz Patora og Jakub Dreczka.

Fra og med den nye sesongen vil TVN også endre sceneriet til realityprogrammet MasterChef, som sendes i TVN-studioet i Kraków. Showet, som sendes klokken 20.00 på søndager, vil også ha en fjerde dommer – Tomasz Jakubiak, som også er dommer på MasterChef Junior.

TV-programmet Millionærer vil få et nytt grafisk design og åpningskreditter, og fargene som brukes i studioet vil også endre seg. Den nye lampen heter Olga. Til høsten viser TVN også en spesialutgave av «Millionærer» hvor du kan vinne 2 millioner PLN. Den vil bestå av ni episoder (åtte kvalifiserende episoder og en siste episode).

Senhøst Den fjerde sesongen av «Lego Masters» dukker opp. Realityprogrammets jury vil mangle Czesław Mozil, som var dommer i forrige serie (hans etterfølger er ukjent). Marcin Prokop vil fortsette å lede programmet.

«Woman At World’s End» kommer tilbake i lufta etter fjorårets pause.I år inkluderer reisekartet vårt: Nigeria, Panama, Alaska og mange flere fortalte hun oss i vår. Martyna Wojciechowska.

Hvilken serie i høstprogrammet til TVN?

om høsten mandager kl. 21.35 TVN skal se den nye Player Original-serien «Pati». med Aleksandra Adamska i hovedrollen. Dette er historien om Patrycja Cichy, kjent fra serien «Skazana». «Pati» dukket opp i streaming tidligere i år. På den annen side, til høsten vil den tredje sesongen av «Convicted» bli lagt til spillerforsyningen.

på den andre siden Den tredje sesongen av «Szadzi» med Maciej Stuhr slippes på søndager klokken 21.35. Handlingen i de nye episodene begynner når et år har gått siden drapsforsøket på Lilia og Piotrs flukt. Wolnicki bor gjemt i en liten by.

Det er mulig at en tredje ukeserie vil bli satt opp på senhøsten.

Det blir også i den nye rammen den niende sesongen av showet «Gift ved første blikk» som vil inneholde nye forståsegpåere. Noen bilder av denne serien måtte gjentas.

Til høsten kommer det også nye episoder av Total Renovations of Szelągowska, serien Na Wspólnej og Hidden Truth. Det vil ikke mangle på «Kitchen Revolutions» eller «Kuba Wojewódzki» som sendes i hver sesong.

TVN forbereder seg også nytt program «La oss starte på nytt», Moderasjon: Ewa Chodakowska og Joanna Krupa. Deltakere i realityprogrammet vil være åtte ektepar med flere års erfaring, hvis forhold har blitt rutine. Chodakowska og Krupa vil hjelpe til med å fornye partnernes forhold og gå tilbake til øyeblikkene da de var lykkelige sammen. Saken ble imidlertid utsatt til 2024.

TVNs andel av det totale TV-publikummet var 6,90 % i 2022.

You may also like

Leave a Comment