Home » Tor Eckhoff er død Den populære Youtuberen «Apetor» ble 57 år gammel

Tor Eckhoff er død Den populære Youtuberen «Apetor» ble 57 år gammel

by Peter Østbye

Politiet bekreftet at 57 år gamle Tor Eckhoff ble berget fra et vannreservoar nær Kongsberg.

Tjenestemenn sa også at de fant et hull i vannet der mannen ble funnet. Tjenestene kalte et vitne til hendelsen. Selv om mannen ble fraktet til et nærliggende sykehus med helikopter, sto han ikke til å redde.

Hvem var Youtuber «Apetor»?

«Apetor» fylte 57 år for noen dager siden. Han var en kjent norsk YouTuber, mest kjent for ekstremsport, som skøyter på frosne norske innsjøer.

Mannen bodde i Sandefjord i Norge. I tillegg til å gå på skøyter, kunne internettbrukere også observere ham under andre ekstreme forhold, som nakenløping i snøen og drukket vodka rett fra flasken.

En populær YouTuber døde i en bilulykke. Hvem vil være ansvarlig for hans død?

Etter snø og is, kun i undertøy

«Apetor» fikk publikum til å le hovedsakelig ved å gå på skøyter på de frosne innsjøene i Norge. Han brukte kun undertøy i filmene sine.

«Jule»-filmene hans vakte oppsikt. En av dem, med tittelen «Merry Christmas» («Wesołych Świąt») fra og med 2019, har over 2 millioner visninger. Den viser en nordmann som dukker opp fra et ishull skåret i isen på en frossen innsjø, akkompagnert av en glad julesang. Mannen har kun på seg boksershorts med julekjede rundt hodet.

I en annen video, med tittelen «First Snow», viser en like naken mann vinterforholdene i Norge. Han sier sjelden noe i filmene sine, han foretrekker å løpe naken i en snødekt skog, bade i innsjøer og gå på skøyter.

«Norsk venn»

Vodka, som mannen drakk rett fra flasken, var en integrert del av de fleste av Apetor-filmene. Norske fans påpeker at det han viste på sosiale medier var «en høyskole for nautisk vitenskap».

YouTube introduserer automatisk oversettelse av kommentarer til andre språk

Mange nettbrukere nevner «Apetor» på sosiale medier. «Skøyter, motorsag, vodka … jeg kommer til å savne videoene dine, norsk venn», skrev en av fansen hans på Twitter.

22. november 2021 la han ut den siste videoen på kanalen sin med tittelen «I am Not Dead, I am 57 Today».

Tidligere vant Apetor kampen mot kreft.

(bs)

You may also like

Leave a Comment