Home » Toru, sønn av Irūna Puzaraitė og Rokas Čepononis, er fire år gammel: moroa ble ikke neglisjert på feiringen, gjestene ble underholdt av barnas favorittkarakterer

Toru, sønn av Irūna Puzaraitė og Rokas Čepononis, er fire år gammel: moroa ble ikke neglisjert på feiringen, gjestene ble underholdt av barnas favorittkarakterer

by Thure Lindhardt

Iruna delte øyeblikkene fra sønnens fjerde bursdag på sosiale nettverk.

TORUI 4!

VALIO fire ganger! ”Skrev sangeren ved siden av bildet med en stor mengde gjester.

«Barnes bursdager er den viktigste og mest betydningsfulle høytiden for meg! Det er bare synd at det tar slutt så fort. Alt som gjenstår er en telefon full av bilder og de beste minnene, «sa sangeren og delte noen bilder fra sønnen Toros ferie.

Moroa ble ikke forsømt under bursdagsfesten i naturen – å tegne ansikter, skvadroner, brette figurer fra ballonger, såpebobler ble stor underholdning for foreldrene til de minste. Bursdagen endte ikke uten favoritthelter – gjestene ble underholdt av feriearrangørene som legemliggjorde Spider-Man, og karakterene ble dekorert med en imponerende bursdagskake.

Delphi minner om at den førstefødte Toro-sangerinnen Irūna og ektemannen Rokas Čepononis ble født 14. juli 2017.

«Barn kommer fra himmelen. Takk, min sønn, for at du valgte oss. Toras Čepononis hilser verden!» Kunngjorde I. Puzaraitė for fire år siden på Instagram-kontoen til det sosiale nettverket Instagram.

Toraen er navnet på en gammel skandinavisk storm, tordenguden og livskraften.

«Alle overraskelser ble gitt ved denne fødselen, men alt er bra,» sa Irūna til portalen etter fødselen.

To år senere fikk paret et andre barn, en datter, Gloria.

Det er strengt forbudt å bruke all informasjon publisert av DELFI på andre nettsteder, i tradisjonelle medier eller andre steder, eller å distribuere vårt materiale i noen form uten samtykke, og dersom samtykke er innhentet, må DELFI oppgis som kilde.

You may also like

Leave a Comment