Home » Trøbbel på Buckingham Palace. Prins William er alvorlig syk

Trøbbel på Buckingham Palace. Prins William er alvorlig syk

by Gunnar Garfors

Britiske medier har delt den bekymringsfulle nyheten om prins Williams helseproblemer. Ifølge Mail on Sunday var alt relatert til serien Harry og Meghan og premieren på selvbiografien Spare.

Prins Harrys bok «Spare» og en serie intervjuer for medier over hele verden, der prinsen og hans kone Megan Markle Avsløringen av Buckingham Palace-hemmelighetene og anklagene mot kongefamilien har alvorlig skadet deres forhold til palasset.

I flere måneder har prins Harrys løslatelse blitt ryktet å ha rammet prins William og Kate Middleton hardest, som sies å føle seg forrådt av hertugen av Sussex.

Prins William er alvorlig syk

I mellomtiden spredte britiske medier bekymringsfull informasjon. Det viser seg at all spenningen og skandalen som prins Harry og Meghan Markle forårsaket hadde en alvorlig innvirkning på prins Williams helse.

Ifølge Mail on Sunday, den eldste sønnen til kong Charles III. veldig stresset over det hele. Han var til og med alvorlig syk.

William ble bokstavelig talt syk av stresset. Han spiste ikke og ble – kanskje ikke en eneboer – men han begynte definitivt å gjemme seg for mennesker. Han dro til kongeboligen en stund og avskåret seg fra verden. Han formelig sølt

– vi leser.

The Mail on Sunday påpeker at Harry og Meghans handlinger bokstavelig talt har ødelagt William. Kona hans, Kate Middleton, skulle hjelpe ham med å takle eventuelle problemer. Det var takket være henne at han kom seg på beina igjen.

You may also like

Leave a Comment