Home » Turister fra Polen ble angrepet i Oslo. Politiet leter etter ofrene

Turister fra Polen ble angrepet i Oslo. Politiet leter etter ofrene

by Connie Nielsen

To turister fra Polen ble angrepet i en av parkene i den norske hovedstaden. Saken ble anmeldt av Oslo politidistrikt. Tjenestemenn har allerede ledetråder om saken.

Kunngjøringen om hendelsen i Fedrelandsparken ble offentliggjort 4. april klokken 19.42. En hotellansatt varslet politiet om to turister fra Polen med synlige hodeskader. Mest sannsynlig dro de til legevakten. På stedet fikk tjenestene en beskrivelse av fire personer – de sannsynlige gjerningsmennene til julingen. Etterforskningen ble også utført i Trondheimsveien. – Vi har pågrepet flere personer her og etterforsker om de står bak denne voldshandlingen, sa politiet tirsdag. Samtidig lette tjenestemenn etter skadde polakker. Omtrent et dusin minutter før klokken 20.00 kunngjorde de at de ikke ble funnet. De oppfordret turister til selv å komme til politistasjonen.

Klokken 20.22 den 4. april delte Oslo-politifolk en av hypotesene i saken. Vitneforklaringer og overvåkingsprotokoller viser at de bankede polakkene ble tilbudt narkotika. «De var opprørt over det. Som følge av den økende uenigheten ble de utsatt for vold, antar politiet. Onsdag ettermiddag hadde ikke tjenestemenn kunngjort slutten på saken.

Kilde: OPS Politiet Oslo

You may also like

Leave a Comment