Home » Uventede scener i et live show. Hun avslørte hva som skjedde med henne!

Uventede scener i et live show. Hun avslørte hva som skjedde med henne!

by Gunnar Garfors

Under finalen «Storbritannias Got Talent» dukket opp på scenen ganske uventet Suzanne Boylesom han fremførte en duett med Lucy Jones – De gjorde det sammen «Jeg drømte en drøm»en komposisjon som gjorde den til en verdensomspennende sensasjon.

Hun sto også på scenen med rollebesetningen til musikalen «Les Miserables».

Etter den rørende forestillingen snakket Boyle med programlederne. Hun fortalte at hun hadde fått et mindre hjerneslag i april i fjor. Hun delte frykten som hadde fulgt henne lenge – at hun aldri skulle opptre live igjen.

«Det er en god følelse [być z powrotem – przyp. red.] – Dette er spesielt for meg fordi jeg i april i fjor fikk et mindre hjerneslag. (…) Jeg trodde jeg aldri ville komme tilbake til scenen, men jeg klarte det», innrømmet 62-åringen.

Det var sannsynligvis Boyles første opptreden siden hjerneslaget. Simon cowell Han benyttet anledningen til å takke sangeren for at «Mam Talent» fikk så mye ut av hennes deltakelse. Han la til at han var overrasket over prestasjonen hennes. Det viste seg også at han visste om stjernens helseproblemer. Imidlertid skulle opptredenen hennes på showet holdes topphemmelig til slutten.

«Susan, vi skylder deg så mye, jeg visste at du ikke hadde det bra, men hvis noen skulle komme tilbake, så er det definitivt deg. Det ville ikke vært det samme uten deg,» sa han.

Han var nå vinneren av den 16. utgaven av Britain’s Got Talent. Vigo Venn – en norsk komiker som delte publikum. Til tross for alt var sistnevnte glad for at han hadde klart å «vinne nasjonens hjerter og Simon Cowells hjerte».

Husk at Susan Boyle vant programmet i 2009 – først latterliggjort for hennes tilstedeværelse og mangel på raffinement, ble hun en stjerne som solgte millioner av plater rundt om i verden.

33 år gamle norske Viggo Venn vant Britain’s Got Talent. Han vant £250 000 i premiepenger og en plass i Royal Variety Performance.

Hans absurde opptreden på audition i takt med sangen Daft Punk One More Time lag med refleksvester splittet publikum alvorlig. Både i den videre semifinalen og i finalen manglet det ikke på bevis for denne prestasjonen.

Det er ikke overraskende å treffe en 13 år gammel danser Liliana Cliftonog en 14 år gammel tryllekunstner Cillian O’Connor, overrasket og irriterte noen seere på samme tid. Noen mennesker har hatt det kjempegøy med de klønete opptredenene hans – andre klager over at «Got Talent» ikke er for den typen opptredener som ikke går noen vei.

Da dommen ble forkynt, kunne noen av publikum som var samlet i studio høres bu.

«Han er ikke britisk og bare løper over scenen i sikkerhetsvesten sin, det er ikke talent, han gjør Simon, ITV og «Got Talent» til skamme. En unnskyldning til de tusenvis av artister som har lagt ned mye arbeid.» «Å gå foran juryen og vise mitt sanne talent. Jeg tviler på at jeg noen gang kommer til å se Britain’s Got Talent igjen», skrev en kommentator på Twitter.

You may also like

Leave a Comment