Home » V. irba vil lede Internet Vision

V. irba vil lede Internet Vision

by Gunnar Garfors

Foto av Judita Grigelyts (V)

Valentinas irba, det litauiske hosting- og relaterte tjenesteselskapet Internet Vision og dets datterselskap Rakrjus, ble kjøpt opp av det svenske selskapet Miss Group i fjor.

Selv om vi er et av de eldste og største webhotellselskapene i Litauen, kan vi ikke hvile på laurbærene. Vi ser at vi ikke bruker potensialet vårt i regionen, så vi planlegger å utvikle både Internetvision og Miss Group og forbli ledende i våre kunders nettledelse, sier V. irba.

Ifølge ham kom Miss Group Lietuva til regionen på grunn av potensielle spesialister, erfaringer og prosjekter som blir flyttet av andre selskaper i konsernet.

Den nye Internet Vision Manager bemerker at pandemien har økt antallet brukere av Internett-domenetjenester betydelig.

I løpet av den første karantenen, for eksempel, var kundene svært aktive og brukte 14 300 nye domener, og i løpet av den andre 12 300, da antallet bestillinger i begge pre-karanteneperiodene svingte med 10 000 domener hver i 2019. Etter hvert som pandemien fortsetter, innser flere selskaper at e-handel leder an. Som hostingleverandør ønsker vi å svare på det økende ønsket om å hjelpe bedrifter med å holde seg online, sier V. irba.

Han har jobbet med Internet Vision siden 2014, og LinkedIn-profilen hans indikerer at V. tidligere har jobbet for selskapet som IT-spesialist og prosjektleder.

I følge rapporten hjalp V. irba i visjonen til Internett med å kuratere og utvikle Time4VPS- og Hostens-produktene og lede teamet som jobber med dem.

V minner om at Miss Group skaffet seg en internettvisjon sent i fjor. Svenske investorer sa senere at de ville spise andre kjøp i Latvia og Estland.

Velg selskapene og emnene som interesserer deg. Kilder.

You may also like

Leave a Comment