Home » Etter The Witcher og Game of Thrones vil skuespiller Kristofer Hivju spille hovedrollen i nok en fantastisk saga

Etter The Witcher og Game of Thrones vil skuespiller Kristofer Hivju spille hovedrollen i nok en fantastisk saga

by Thure Lindhardt

Nyhetskultur Etter The Witcher og Game of Thrones vil skuespiller Kristofer Hivju spille hovedrollen i nok en fantastisk saga

Som en nykommer i rollebesetningen til The Witcher-serien, er skuespiller Kristofer Hivju allerede vant til fantasy. Etter 6 sesonger som Tormund i Game Of Thrones-serien og ankommet til Witcher-universet, ser det ikke ut til at den norske skuespilleren vil stoppe der.

Kristofer Hivju, en fantastisk skuespiller

Spiller du Game of Thrones, The Witcher og hvorfor ikke … Ringenes Herre? Det er i alle fall dette skuespiller Kristofer Hivju ønsker seg etter å ha spilt rollen som Nivellen i den nye sesongen med The Witcher.

Hvis jeg skulle spille en annen rolle i et fantasiunivers, ville jeg elsket å være med i Ringenes Herre. Hva var navnet på denne karakteren? Er Vladimir (Faramir?) navnet på karakteren fra Ringenes Herre? – Kristofer Hivju (skuespiller – Nivellen)

Ringenes Herre er utvilsomt verket som la grunnlaget for den heroiske fantasy-sjangeren. Det gigantiske verket til JRR Tolkien har inspirert filmer, serier, videospill og dermed fans. Først tilpasset som en animasjonsfilm på 1970-tallet, ble den litterære sagaen om Ringenes Herre adoptert av de store Hollywood-studioene, som på begynnelsen av 2000-tallet leverte Peter Jackson kinematografisk trilogi, som vi alle kjenner. .

Universet til Midgard er fortsatt populært og er fullt av overbevisende historier og historier som fortsatt kan tilpasses. Det neste prosjektet så langt er serien produsert av Amazon. Denne nyinnspillingen, som skal ta opp historiene og legendene om Silmarillion, viser en ekstraordinær iscenesettelse. Vil Kristofer Hivju bli med i rollebesetningen i denne serien? For øyeblikket kan vi ikke si noe, men det er ingen tvil om at en slik skuespiller lett ville finne sin plass i Tolkiens univers.

Sesong 2 av The Witcher ble sluppet på Netflix 17. desember, mens Amazon-serien basert på Midgards univers slippes 2. september 2022.


Lær mer om verden til Ringenes Herre

Gjennom Sengsunn, Journalist jeuxvideo.com

MP

You may also like

Leave a Comment