Home » «vår verste halvdel» av konkurransen, beklager Nze Minko

«vår verste halvdel» av konkurransen, beklager Nze Minko

by Gunnar Garfors

Olivier Krumbholz, trener for blues «Det er to perioder. En der det franske laget er veldig bra og som dessverre ødelegger mye til slutt. Vendepunktet er på slutten av første omgang, vi mister baller dumt, vi tar et dårlig bytte… Vi visste ikke hvordan vi skulle bruke overskuddet når de gjorde det… De kom sterkt tilbake i andre omgang . Vi savnet mye, mye mer enn de gjorde. De hadde kraften til dem, kontinuiteten… Vi hadde en dårlig andre omgang, men de hadde en veldig god. De har overgått oss på alle områder. Jeg følte ikke at jentene kom seg ut av kampen. Vi startet pausen med en mann nede og slapp inn mål, noe som hovedsakelig påvirket moralen vår. De kom tilbake veldig, veldig raskt, og da var momentumet og kvaliteten på spillet på deres side. Vi klarte heller ikke å utkonkurrere keeperen. Messe ble feiret. Frankrike vil komme sterkere tilbake, det er en god lærdom også for unge spillere. Du må vite hvordan du gjenkjenner når du blir utklasset av en god motstander. »

Estelle Nze Minko, midtre halvdel av Les Bleues «Vi har hatt et flott løp. Det er den verste halvdelen vi har hatt i denne konkurransen, det kommer garantert til å bli skuffelse.»

Laura Glauser, målvakt for Frankrikes landslag: «Det er vanskelig fordi jeg tror vi hadde nøklene i første omgang. Og dessverre ble vi sittende fast i den andre, noe som gjør det desto vanskeligere. Norges holdningsendring, både i angrep og forsvar, overrasket oss. De kvalte oss, vi fant ingen luftbobler. Og vi falt.»

Laura Flippes, bak forsvarsspiller for det franske laget– Jeg er trist, veldig skuffet. Vi hadde imidlertid en veldig god første omgang, og jeg kjente ikke igjen hverandre etterpå. Det er uunngåelig tretthet, men det var også noen på den andre siden. Jeg tror ikke det er årsaken til nederlaget, men jeg håper at vi finner svar raskt slik at vi kan starte neste konkurranse med en bedre medalje.

Méline Nocandy, midtre halvdel av det franske laget: «Det er mye skuffelse, frustrasjon fordi vi kommer fra en eksepsjonell første omgang, og når vi kommer tilbake er vi ugjenkjennelige. Vi tapte mange baller, kontringer… Men hvis vi ser på reisen vår, kan vi fortsatt være stolte fordi vi gjorde gode kamper, vi kom tilbake langveis fra mot Danmark…»

Allison Pineau, midtre halvdel av Franc-lagete: «Vi kan være veldig stolte. Det er synd at vi ikke klarte oss i andre omgang, at vi ikke klarte å heve hodet da vi ble truffet. Da de begynte å gå klarte vi ikke å stoppe blødningen, det gjorde hele forskjellen. Og bak det gjør Solberg redningene som hindrer oss i å komme tilbake i kampen. Vi er triste for publikummet vårt, familiene våre, det gjør vondt i hjertene våre, men det er spillet.

You may also like

Leave a Comment