Home » Verden 2022: Kamp 3 Nederland, Norge, Tyrkia for den europeiske sonen

Verden 2022: Kamp 3 Nederland, Norge, Tyrkia for den europeiske sonen

by Thure Lindhardt

Det gjenstår en direktebillett til verdensmesterskapet i 2022 i Europa etter en treveiskamp mellom Nederland og Norge, som møter hverandre direkte på tirsdag, og Tyrkia, som er tvunget til å vinne i Montenegro og håper på et nederlandsk nederlag.

I gruppe D kjemper det allerede kvalifiserte Frankrike, Finland og Ukraina om sluttspillplassen.

Nederland (20 poeng) har skjebnen i sine hender. Hvis de ikke taper mot nordmennene (18 poeng), ender de først i gruppe G og kvalifiserer seg til Qatar etter å ha gått glipp av verdensmesterskapet i 2018.

I tilfelle uavgjort, ville tyrkerne (18 poeng) måtte vinne i Bosnia med 13 mål for å gjøre opp målforskjellen sin (+10 mot +23) og passere nederlenderne … Praktisk talt umulig.

Dersom nordmennene, som ranet sin stjerne Erling Haaland på grunn av skade, vinner i Rotterdam, overtar de «Oranje», men forblir prisgitt tyrkerne. Burak Yilmaz sine partnere ville da krysse målstreken først og opprettholde målforskjellen (+10) foran nordmennene (+9).

Gruppetoeren konkurrerer i sluttspillet, målet til ukrainerne og finnene i gruppe D.

For å komme dit må Ukraina (9 poeng) vinne i Bosnia og håpe at Finland (11 poeng) ikke slår Frankrike.

Grupperangeringer i kvalifiseringen til Zone Europe for verdensmesterskapet i 2022 i Qatar og kvalifiserte lag / AFP

Hvis finnene uavgjort (målforskjell på +2), må ukrainerne (+1) vinne med to mål eller score ett mer enn «Owl Grand Dukes» for å forbedre angrepet (9 mål mot 10.). porter).

Den generelle målforskjellen avgjør uavgjort, deretter antall scorede mål. Som en siste utvei brukes ansikt-til-ansikt-konfrontasjoner, hvor Ukraina vinner (1-1 / 2-1).

Tolv lag kvalifiserer seg til sluttspillet fra 24. til 29. mars (trekning 26. november) i form av fireveisfinaler, hvor de tre vinnerne går videre til verdenscuppen.

Program (i Paris-tid, GMT + 1):

Gruppe D

(20:45) Finland – Frankrike

Bosnia – Ukraina

Gruppe E

Tsjekkia – Estland

Wales – Belgia

Gruppe G

Nederland – Norge

Gibraltar – Latvia

Montenegro – Tyrkia

You may also like

Leave a Comment