Home » verdensmesterproblemer. Han måtte reise tilbake til landet sitt

verdensmesterproblemer. Han måtte reise tilbake til landet sitt

by Gunnar Garfors


Getty Images / Maja Hitij / På bildet: Ziga Jelar

Jacob Fordon


Verdenslagsmester fra Planica, Ziga Jelar, deltok ikke i konkurransen i Lahti lørdag. Dette var på grunn av helseproblemer som tvang sloveneren til å returnere til landet. Han annonserte alt via sosiale medier.

I begynnelsen av mars feiret Ziga Jelar gullmedaljen i verdensmesterskapet i Planica, som han vant sammen med kollegene fra det slovenske landslaget. Det ble en unik suksess fordi programlederne gjorde det for første gang i historien og foran sitt eget publikum.

Etter pause kom hopperne tilbake for å konkurrere i verdenscuppen. Konkurransen er planlagt til helgen i Lahti, Finland. En stor overraskelse var sammensetningen av slovenerne til lagkonkurransen på lørdag. Jelar, presserende tvunget til å returnere til landet, var fraværende.

Sloveneren snakket om sin situasjon på sosiale medier. – Dessverre er smertene for sterke og den fysiske motstandskraften for lav til å prestere den nest siste konkurransehelgen. Etter morgenbesøket på sykehuset i Lahti, på grunn av en mistanke om bakteriell infeksjon, bestemte vi oss for å reise tilbake til hjemlandet og bli frisk. Jeg ønsker guttene lykke til og flotte resultater», skrev han på Instagram jelar.

SE VIDEO: #dziejesiewsport: for en trening av polakker! «Jenter jager meg»

Til tross for at de savnet et medlem av mesterskapstroppen, presterte slovenerne veldig bra i lagkonkurransen. I Jelars fravær klarte de å bli nummer to. Østerrikerne hadde sine likemenn i konkurransen. Tredjeplassen gikk til Polen, som måtte klare seg uten sin leder, Dawid Kubacki.

Den 25 år gamle hopperen mangler også til den individuelle konkurransen søndag. Den i Lahti, Finland starter 15:15 CET, mens kvalifiseringen er planlagt til 13:30 CET (streames i spiller).

TVN og Eurosport 1 sender konkurransen på søndag, konkurransen kan følges via strømmeplattformer WP pilot og spiller (i passende pakke). Live tekstdekning av kvalifiseringene og konkurransene vil bli gitt gjennom WP SportoweFakty-portalen.

Les også:
Den tidligere treneren er ærlig om Polens resultat. «Det var ikke perfekt, men…»
Se skihopping i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment