Home » Første medalje til Norge. Polakkene vil glemme det raskt

Første medalje til Norge. Polakkene vil glemme det raskt

by Erlend Loe


Getty Images / Franz Kirchmayr / På bildet: Kamila Żuk

Mateusz Kozanecki


26 lag deltok i blandet stafett, det første stevnet i verdensmesterskapet i skiskyting. Nordmennene vant. Polakkene, rangert på 22. plass, vil raskt glemme prestasjonene sine.

Skiskyting-VM startet i Oberhof onsdag. I den første konkurransen konkurrerte 26 lag mot hverandre. De klare favorittene var nordmennene, som har den store Johannes Boe i laget. Han er den dominerende denne sesongen, og selv om han bommet på skytebanen, økte han fortsatt ledelsen over rivalene.

Etter kvinnekonkurransen var italienerne 6 sekunder foran franskmennene. Nordmennene tapte 50 sekunder, alt på grunn av Ingrid Landmark Tandrevolds straffesløyfe, som var på første skift. Den mannlige delen av laget ga motstanderen ingen sjanse. Sturla Holm Laegreid tok allerede opp hele distansen og slo igjennom for å ta ledelsen. Som vanlig denne sesongen hadde Boe ingen konkurranse.

Italienske Tomasso Giacomel prøvde å holde tritt med ham, men han var for treg til å lykkes. Han utnyttet det faktum at Boe måtte trekke fire baller, men i det avgjørende øyeblikket bommet han på et skudd. Italienerne måtte nøye seg med andreplassen. Franskmennene og østerrikerne kjempet om tredjeplassen. Trefargene var oppe.

SE VIDEOEN: #dziejesiewsportie: Miss World Cup vil ikke la deg glemme deg selv. Hvilke bilder!

Kun 22. plass ble tatt av polakkene, noe som er et skuffende resultat. White and Red ble doblet i den tredje episoden. Teamet vårt besto av Joanna Jakiła, Kamila Żuk, Andrzej Nędza-Kubiniec og Marcin Zawół. Sistnevnte dukket ikke opp på turneen.

Blandede stafettresultater:

M land komposisjon Tid boksing
1. Norge Tandrevold, Roeiseland, Laegreid, J. Boe 1:04:41,9 1+9
2. Italia Vittozzi, Wierer, Bionaz, Giacomel +11,6 0+6
3. Frankrike Simon, Chevalier-Bouchett, Jacquellin, Fillon Maillet +55,9 0+9
4. Østerrike Zdouc, Hauser, Komatz, Eder +59,2 0+3
5. Tsjekkia Wobornikova, Davidova, Krcmar, Mikyska +1:09,4 0+7
6. Tyskland Voigt, Hermann-Wick, Doll, Rees +1:26,5 1+9
22 Polen Jakiła, Żuk, Nędza-Kubiniec, Zawół + 1 runde 0+6

Les også:
For en uflaks for Gąsienica-Daniel i verdensmesterskapet! Italiensk ferie i Frankrike
Bør Dawid Kubacki følge Kamil Stochs vei? Fast reaksjon
Hvis du vil holde deg oppdatert på sport, abonner på den daglige delen av de viktigste nyhetene. Bruk vår chatbot med et klikk HER.

You may also like

Leave a Comment