Home » «Vi ønsket å starte sesongen sterkt og umiddelbart vise et høyt nivå» – CKsport.pl

«Vi ønsket å starte sesongen sterkt og umiddelbart vise et høyt nivå» – CKsport.pl

by Gunnar Garfors

De polske mesterne var nådeløse mot Chrobry Głogóws gjestende side i åpningskampen til Orlen Superleague. 60 minutter av onsdagens kamp endte med en scoring på 44:24 i favør av Talant Dujshebaevs håndballspillere. – Vi er glade for at vi fikk en flott seier – kommenterte Krzysztof Lijewski, den andre treneren til det gul-hvit-blå laget.

Talant Dujshebaevs assistent påpeker at gleden over en overbevisende seier var desto større ettersom det ikke var noen tegn før pausen til at Kielce endelig ville bygge en 20-måls ledelse over sine rivaler. Etter de første 30 minuttene var klokken 19:14. «I første omgang manglet vi konsentrasjon og disiplin. Begynnelsen av kampen var veldig bra for oss, men så slapp konsentrasjonen og det ble noen enkle feil på rad. Rivalene tok igjen noen tap, poengsummen jevnet seg ut.

«I andre omgang var det hjerteskjærende å se vårt forsvarsspill. Det var også hyggelig at guttene fortsatt løp fremover, selv om utfallet av kampen var mer tydelig. Det er derfor vi har en forskjell på opptil tjue mål – legger Lijewski til.

– Vi er veldig fornøyde, fordi vi ønsket å starte sesongen sterkt og vise et høyt nivå helt fra starten – understreker Alex Dujszebaev, lagkaptein fra hovedstaden i Świętokrzyskie voivodskap. – Forsvaret var absolutt oppe etter dagens kamp fordi samarbeidet med keeper var godt. Og forsvarer du deg godt, har du også mange muligheter til å gå mot angrep. På slutten av første omgang var spillet vårt litt av et lykketreff, men ellers viste vi et bra nivå. «Vi er et ungt lag som ønsker å løpe mye, og vi vil dra nytte av det,» oppsummerer han.

Neste kamp mellom Kielce-spillerne finner sted søndag 3. september. Som en del av Orlen Superleague vil Dujszebajews spillere spille i Gdańsk på lokale Energa Wybrzeże. Begynnelsen av det første slaget i september klokken 15.00.

Foto. Anna Benicewicz-Miazga

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter kreativiteten på CKsport.pl. Klikk på lenken under og gi redaksjonen vår en symbolsk kaffe.

You may also like

Leave a Comment