Home » «Vi vet hva vi skal gjøre.» En viktig melding fra den polske treneren

«Vi vet hva vi skal gjøre.» En viktig melding fra den polske treneren

by Gunnar Garfors


PAP / Grzegorz Momot / På bildet: Thomas Thurnbichler

Piotr Bobakowski


Thomas Thurnbichler var fornøyd med innstillingen til de hvit-røde i kvalifiseringen til lørdagens konkurranse i K-95-bakken under nordisk verdensmesterskap på ski 2023 i Planica.

Skihopprepresentantene for Polen gjorde det bra i fredagens kvalifisering i K-95-bakken i Planica. På lørdag kjemper fem hvit-røde om medaljene i det nordiske ski-VM Planica 2023.

Best i Thomas Thurnbichlers lag var Dawid Kubacki (8. plass) i kvalifiseringen. Piotr Żyła ble 10., Kamil Stoch 11., Paweł Wąsek 15. og Aleksander Zniszczol 23. (mer HER).

– Det var en solid prestasjon. Spesielt Paweł og Kamil gjorde det bra i kvalifiseringshoppene. David hadde helseproblemer før, men han har det bra nå. Ja, det er et godt resultat og synlig fremgang. Det var en anstendig kvalifisering for prestasjonen vår – dømte den østerrikske treneren til Polen i et intervju for Eurosport.

– Jeg hadde mange tanker i hodet om David. Det viktigste er at han til slutt ikke skader seg og kan hoppe lykkelig. Også takket være hjelpen fra vårt medisinske personale. Forventninger til morgendagens konkurranse? Naturlig. Jeg har en veldig positiv holdning til disse konkurransene. Vi vet hva som må gjøres, legger Thurnbichler til.

Konkurransen på lørdag i normalbakken i Planica starter klokken 05.00. Sendes på TVN, Eurosport og Pilot WP. Direkte tekstdekning på WP SportoweFakty.

Se:
Kamil Stochs dilemmaer. En ting å forbedre

SE VIDEOEN: #dziejesiewsports: Serena Williams strålende kreasjon. fansen begeistret

Se skihopping i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment