Home » Vikinglotto fra Utena vant gullpotten med 5,8 millioner euro – AINA

Vikinglotto fra Utena vant gullpotten med 5,8 millioner euro – AINA

by Gabriel Scott

Utena-laget vant en pott på 5,8 millioner euro i det internasjonale lotteriet «Vikinglotto» onsdag kveld.

Den heldige billetten, som ga spilleren EUR 5 799 299,70, ble tildelt om morgenen 2. mars på Aibė Rašė-avdelingen i J. Tumo Vaižganto Street. 17, Utena.

«Det har gått litt mer enn en måned siden rekordseieren, som ble hørt over hele Litauen, da Vilnius-borgeren brukte 24 millioner euro. Og igjen kan vi gratulere en litauer som ble mangemillionær i lotteriet, – sier Donatas Kazlauskas, visedirektør i Olifėja, arrangør av Vikinglotto i Litauen. – I gårsdagens kamp vant en fra Utena lotteriets hovedgevinst – en pott med gull verdt nesten seks millioner euro. Hovedpremiene på nesten 70.000 euro hver gikk til Island og Norge. Premiene i kategorien «5 + 1» for Litauen alene ble også vunnet – mer enn 9000 euro hver gikk til en innbygger i Vilnius og en spiller fra Vandžiogala. Selv om vi alle lever i et deprimert humør for tiden, er det fortsatt hyggelig å se at det går bra med lottodeltakerne. Vi håper at den glade beboeren på Utena snart får høre de gode nyhetene.»

Olifėja inviterer den nye litauiske millionæren til den første kontakten på +370 5 275 17 51. Etter det blir han bedt om å komme til lotterikontoret og presentere lykkeloddet.

I løpet av de siste to årene har tre litauere gjort internasjonale lotterier til mangemillionærer. Utenas suksess ble besøkt nesten nøyaktig et år etter Vikinglottos neste rekordgevinst – i februar 2021 vant en innbygger i Vilnius 13 millioner euro i dette lotteriet. Og i januar i år så innbyggeren i Vilnius, spilleren i et annet lotteri – Eurojackpot – de baltiske landenes absolutte rekordgevinster – mer enn 24 millioner euro.

You may also like

Leave a Comment