Home » Vil den berømte hopperen avslutte karrieren snart? Norges alvorlige helseproblemer

Vil den berømte hopperen avslutte karrieren snart? Norges alvorlige helseproblemer

by Gunnar Garfors

Norges hopplandslagssøyle Robert Johansson annonserte at han ikke utelukker en rask pensjonisttilværelse på grunn av ryggradssvikt.

Hopperen har hatt to operasjoner siden 2021, men rehabiliteringen har ikke vært tilfredsstillende og han opplever stadig oftere nummenhet i høyre ben. Etter skiflygingskonkurransen i Bad Mitterndorf, der han ikke kom til finalen lørdag og ble nummer 23 på søndag, la han ikke skjul på kollapsen for kameraene til TV-kanalen NRK.

SE OGSÅ: Nordmannen er den ubestridte lederen av tabellen. Dawid Kubacki bak ryggen

«Jeg mister følelsen i foten eller benet under kneet og hopping blir vanskelig og til og med farlig. Sykdommen kommer og går til forskjellige tider. Dette kan være mens du varmer opp, konkurrerer eller kjører bil. Det er vanskelig å drive med denne sporten hvis kroppen ikke lytter 100 prosent til hodet, sa nordmannen mandag. Han la til at tanker om å pensjonere seg allerede har dukket opp og kan til og med skje til våren.

«Akkurat nå er sesongen i full gang og jeg har ikke tid til å gå hjem, ligge på sofaen og vente til jeg er frisk. VM nærmer seg og jeg vil hjelpe laget med å vinne en medalje, helst en gullmedalje. Vi får se senere,» forklarte han.

Ved verdensmesterskapet i Oberstdorf (2021) vant 32 år gamle Johansson to sølvmedaljer i den individuelle i storbakken og i mikset lag og to ganger laggull i skiflyging-VM (2018 og 2020). Ved vinter-OL i Pyeongchang (2018) vant han en laggullmedalje og to individuelle bronsemedaljer i den store og normale bakken.


mtu, PAP

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment