Home » Vivaldi Navigator kommer på Android Auto i bilen din

Vivaldi Navigator kommer på Android Auto i bilen din

by Peter Østbye

Når du tenker på alle funksjonene som Google stadig legger til Android Auto, kommer sannsynligvis ikke nettlesere til tankene av åpenbare sikkerhetsgrunner. Imidlertid har Vivaldi-selskapet nettopp gitt ut den første native Android Auto-nettleseren for Polestar-biler, og den er ikke så farlig som den ser ut.

Vivaldi nettopp annonsert Android auto-støtteså vil den første tilgjengelige nettleseren i en bil utstyrt med Google-operativsystemet.

Appen kan allerede lastes ned i en Polestar 2 i Google Play Store, da Vivaldi utførte dette prosjektet i samarbeid med den svenske premium elbilprodusenten og selskapet planlegger å overføre den til andre Polestar-kjøretøy i fremtiden. .

Siden den er spesielt beregnet på bilister, Navigatoren kan kun brukes når bilen ikke er i bevegelseselv om lyden vil fortsette å strømme selv om du begynner å kjøre. Videoen er åpenbart låst for å unngå distraksjoner mens du kjører.

Vivaldi gjør det klart at hun prøvde å overføre nettleseropplevelsen fra Android til Android Auto, og det er derfor du får signaturfunksjoner som nettlesing også.

«Appen ble utviklet av Vivaldi-teamet i Norge for Polestar 2, bringer full navigasjonsfunksjonalitet til den 11-tommers senterskjermen med Android Auto OS i bilen og fungerer akkurat som på en mobilenhet – med surfing med faner, muligheten til streaming , netthandel og høye sikkerhetstiltak. Vivaldi-nettleseren er designet for å være fleksibel og har en integrert annonseblokkering, et personvernvennlig oversettelsesverktøy, en notatfunksjon, sporingsbeskyttelse og en sporingsfunksjon»Forklarer selskapet.

En av de beste nettleserne der ute

Vivaldi er en av de beste stasjonære nettleserne der ute akkurat nå og selv om den ikke har samme markedsandel som Google Chrome og Microsoft Edge, er det en app som har en imponerende rekke funksjoner og personvernkontroller.

Vivaldi på Android er også en av de beste nettleserne på Googles mobiloperativsystem, og de hyppige oppdateringene den mottar gjør bare opplevelsen enda bedre. Det er ingen tvil om at debuten på Android Auto vil øke den totale markedsandelen ettersom synkroniseringsfunksjonene lar brukere flytte dataene sine mellom enheter på en veldig praktisk måte.

Vivaldi Android Auto nettleser for Polestar 2 er nå tilgjengelig i alle europeiske markeder, Nord-Amerika og Asia Pacific. Eiere kan finne den i bilen sin i Google Play Store. Vi antar at Navigator også vil være tilgjengelig i den kommende Polestar 3 SUV, som vil bli lansert i 2022, Polestar 4 og fremtidige kjøretøy.

You may also like

Leave a Comment