Home » Widzew tapte mot Legia min på grunn av fatale endringer

Widzew tapte mot Legia min på grunn av fatale endringer

by Catherine Monroe

Widzew forblir uten seier mot Legia Warszawa i det 21. århundre. Hvorfor mislyktes det denne gangen?

Det var ingen overraskelse. Widzew tapte 3-1 for Legia Warszawa søndag. Han fortjente helt å tape den kampen, selv om det ikke var nødvendig. Hvis bare flaksen hadde vært der, hvis Jordi Sanchez hadde fullført handlingen bedre fra starten av andre omgang, hvis det ikke var for den forferdelige oppførselen i forsvaret… Det er selvfølgelig bare en gjetning.

La oss imidlertid følge de viktigste og viktigste hendelsene i dette spillet.

Legia-Widzew. Hendelse nummer 1

Det var ikke første gang Janusz Niedźwiedzs side slapp inn et mål på hjørnespark. Det er en detektivhistorie. Før det hadde Mato Milos gode sjanser. Et øyeblikk nøt Legia ledelsen da Widzew igjen ikke utgjorde noen trussel fra et eget hjørnespark. De skapte rivaler som endte opp med å forsvare seg.

Kacper Tobiasz tok over ballen og spilte umiddelbart en lang ball til Ernest Muci. Vi vet allerede hva som skjedde videre. Albaneren tok på Henirich Ravas en-mot-en og beseiret ham med et kommanderende skudd. Slovaken kjenner godt til slike situasjoner, for i den innledende runden ble han nesten like beseiret av Matias Nahuel. I både hjørnesparket og Widzews mål hadde vi den «repeterbarheten» så populær blant Lodz-laget. Men jeg tror ikke det var så repeterende.

Hendelse nummer 2

Men selv legionen tok feil den ettermiddagen. Widzewiacy kopierte nesten tilnærmingen til hennes rivaler. Ravas slapp Jordi Sanchez, spanjolen spilte med vertens forsvarere og det endte uavgjort.

Hendelse nummer 3

I Widzews siste kamp på Łazienkowska jaget også innbyggerne i Łódź resultatet og klarte også å spille uavgjort (men så sto det 2-2). Og de hadde muligheten til å ta ledelsen (Kristoffer Normann Hansens minneverdige trekk). Nå var det likt, bare ikke på slutten, men rett etter pause. Etter en flott kamp av Bartłomiej Pawłowski (tidligere vant Jordi i en luftduell), var den spanske spissen alene foran Tobiasz. Han kunne ha sendt til spilleren ved siden av ham, han kunne ha scoret, men han bommet. «Jeg føler meg ansvarlig for dette nederlaget fordi jeg gikk glipp av en veldig god scoringsmulighet og mistet ballen på midtbanen da jeg slapp inn det andre målet.» Jeg er ikke fornøyd og føler meg ansvarlig for dette tapet. Jeg er skuffet over handlingen tidlig i andre omgang fordi jeg tror jeg har kvaliteten til å avslutte denne situasjonen bedresa Jordi etter kampen.

Applaus for ærlighet og karakter, men Widzew tapte ikke denne kampen på grunn av ham.

Hendelse nummer 4

Det andre og tredje målet kom for Legia i andre omgang. Det som betydde noe var hva som skjedde før Muci slo Ravas for andre gang. I det 71. minutt, 4 minutter før albanerens mål, ga trener Kosta Runjaić alt og viste at han bare ville vinne. Stillingen var 1-1 da Legia-treneren brukte det han hadde best på benken i angrep, spissene Marc Gual og Tomas Pekhart. Spanjolen og tsjekkeren scoret ikke, men de gjorde jobben sin og absorberte Widzews forsvarere.

Trener Janusz Niedźwiedz gjorde et bytte et øyeblikk tidligere. Han tok Fran Alvarez av og slapp Dominik Kun inn. Widzews favorittfotballspiller har vært i dårlig form lenge og har ikke endret seg den siste uken. Kun svekket laget, det samme gjorde Ernest Terpiłowski, som ble sluppet inn til pause. Dette var fatale endringer som påvirket det endelige resultatet av kampen.

Det var andre endringer også. Med Widzew bak et mål med flere minutter, slo Bear ut deres farligste spiss, Jordi. Han slapp imidlertid ikke inn Imad Rondić, som ble hentet inn i sommer, men Andrejs Ciganiks. Mateusz Żyro kom også inn for Patryk Stępiński. Angrepet ble utført av Terpiłowski spiller dårlig. Hva skal det bringe? Disse endringene er vanskelige å forstå.

Kun kunne for eksempel erstattes av Juljan Shehu, som skulle være Widzews fremtid og albaneren passet ikke engang inn i Legias tropp. En av heltene i Łódź-spillernes siste kamp i Legia, Kristoffer Normann Hansen kunne være med, men nordmannen er ikke lenger i Widzew da kontrakten hans ble sagt opp. Sebastian Kerk, som var med i troppen, kunne også steppe inn, men var på benken hele sesongen. Det sto 2-1 til Legia og det var fortsatt over femten minutter igjen å ta sjansen. Widzews trener prøvde imidlertid ikke engang.

Og det var endringene – de søndag ettermiddag og de i overgangsvinduet om sommeren – som i stor grad var ansvarlige for Widzews nederlag i Warszawa. Legia er kjent for å ha bedre spillere og en bedre tropp, men de kunne vært hjulpet mer. Akkurat som personalavgjørelsene, det vil si overgangene fra Rondić, eller spesielt Luis da Silva, som allerede har sett to gule og to røde kort på seks kamper i Widzew og gjort flere feil enn Martin Kreuzriegler på 30 kamper forrige sesong.

Nå tenker de på et trenerskifte i Widzew.