Home » Mye representativt spill. Personalet gjør seg klar til festen

Mye representativt spill. Personalet gjør seg klar til festen

by Erlend Loe


WP SportoweFakty / Michał Mieczkowski / På bildet: Kamil Syprzak

Marcin Gorczyński


Polske håndballspillere på en godt besøkt turnering i Norge, Polen denne gangen uten den tradisjonelle 4Nations Cup. Dette er bare en del av lagets forberedelse til mesterskapsarrangementer.

Til høsten kan kvinnene som skal delta i VM i Danmark (der skal de spille med tyskere, japanere og representanter for Iran) se frem til flere kamper. Etter treningsleiren i oktober møter Biało-Czerwone Argentina i Polen 12. og 14. oktober. Etter nok en treningsleir rett før mesterskapet reiser de til Norge og spiller turnering der med vertene, tyskere og koreanere (22.-27. november). Det blir generalprøve for verdensmesterskapet i 2023.

Laget til Marcin Lijewski skal trene med hjemmelaget i august, og Polen skal spille to bortekamper mot Ungarn i november. Neste sparring før EM i 2024 er planlagt til slutten av året i Legionowo, hvor en flerdagers gruppering vil finne sted – rivalene i en-mot-en vil være argentinere. For første gang på lenge falt 4Nations Cup, som tradisjonen tro arrangeres ved årsskiftet, ut av landslagets kalender.

Begynnelsen av året forblir imidlertid uendret – polakkene vil igjen reise til Spania for den siste testen før mesterskapet (rivalene er ennå ikke kjent). Da skal de til Tyskland og være med i mesterskapet. I gruppa møter de Norge, Slovenia og representasjonen av Færøyene.

SE VIDEOEN: #dziejesiewsportie: Kardashian-ungene er gale. Stjernen gjorde drømmen sin til virkelighet

You may also like

Leave a Comment