Home » Yukon Advanced Optics Worldwide investerer 4 millioner dollar i ny teknologiutvikling for EUR-selskaper

Yukon Advanced Optics Worldwide investerer 4 millioner dollar i ny teknologiutvikling for EUR-selskaper

by Thure Lindhardt

Vårt mål er å tilby våre kunder teknologier som våre konkurrenter bare tenker på. Vi har gjort dette mer enn en gang i historien og var de første som tilbyr nattsynsenheter for sivile, og skapte en komplett og funksjonell strømsynsløsning som kombinerer termisk bildebehandling og digital nattoptikk med mobile enheter. Ved å investere i utstyr og menneskelige ressurser tror jeg vi kan komme foran flere områder i årene som kommer, sier Aliaksandr Alsheuskis, administrerende direktør i Yukon Advanced Optics Worldwide.

Konsernet planlegger ikke bare å investere direkte i innovasjon, men også å øke antallet spesialister innen forskning og utvikling. For tiden jobber konsernets FoU-stab i 4 land, inkludert Litauen.

Yukon Advanced Optics Worldwide vil fokusere mesteparten av investeringene sine på å utvikle nye sivile termiske bildeenheter og utvikle de teknologiske og funksjonelle egenskapene til eksisterende enheter.

«Vi planlegger å bringe rundt 20 nye produkter på markedet i år. På denne måten forblir vi ledende innen jaktutstyrsbransjen og forblir fleksible for å tilpasse oss markedets behov. I tillegg dukker det opp nye områder hvor natt og varm sikt er viktig – redde folk i fjell og sjø, utforske natur og dyreliv. Jeg håper at vår kunnskap og disse investeringene vil bidra til å utvide både utstyrsutvalget og bruken, sier Mikhail Ivantsov, direktør for FoU-avdelingen.

Ifølge ham gjør det teknologiske nivået til Yukon Advanced Optics Worldwide selskapet i stand til å utarbeide produksjonsplaner for de største produsentene av termovision og optiske komponenter fra USA, Frankrike og Japan. «Vi stiller krav til fremtidige produkter for å holde dem oppdaterte, mindre og mer holdbare. «Teknologiske innovasjoner innen komponenter – et spesielt viktig aspekt ved utvikling og forbedring av produkter, vi setter stor pris på at leverandørene forstår dette og lar oss engasjere oss i deres produksjonskjøkken,» sa M. Ivantsov.

2021 Yukon Advanced Optics Worldwide feirer 30 år i den optiske industrien. Det året ble Thermion XG50, som Yukon Advanced Optics Worldwide produserte, nominert av den prestisjetunge National Rifle Association of the American Rifle Association for 2021 Golden Bullseye Awards i USA.

«Pressemelding» betyr et nyhetsbrev opprettet og distribuert av nyhetsbyråer, juridiske personer og enkeltpersoner om nyheter om en tjeneste, et produkt, et selskap eller institusjon, etc. Ved beslutning om publisering av innhold tar UAB 15min hensyn til informasjonens relevans, samfunnsnytten og allmennhetens interesse. UAB «15min» er ikke honorert for publisering av dette innholdet. Redaksjonen har rett til å redigere, forkorte, legge til og slette lenker og titler i teksten.

You may also like

Leave a Comment