Home » Žalgiris gikk glipp av en historisk mulighet, men vil fortsette sin reise i Europa

Murska Sobotas Muras utfordring for Vilnius-klubben var uslåelig. Etter den første etappen i Slovenia, som endte uavgjort, tapte innbyggerne i Žalgiris 0-1 (0-1) i Vilnius i dag, 12. august.

Første omgang var mislykket – etter pause må du jage etter motstanderne. Rivalene strålte ved kanskje den eneste anledningen. «Žalgiris» angrep mer, men manglet nøyaktighet – sin egen Facebook FK Žalgiris skrev i sin konto på slutten av første omgang av kampen.

Edvino Gertmon scoret i første omgang. Den slovenske forsvarsspilleren Žiga Kousas var målet i det 13. minutt.

Vilnius entusiasmen for angrepet, selv om de manglet nøyaktighet, gjenspeiles godt i statistikken: Vertene traff motstanderens mål tretten ganger, men bare noen få ganger fløy ballen inn i målfeltet. Motstanderen angrep heller ikke imponerende – én ball traff målfeltet tre ganger av tretten skudd.

Sammenlignet med det første spillet i Murska Sobota, har både Žalgiris og Mura endret seg i dette spillet.

I Vilnius start XI ble Ovidijus Verbickas erstattet av Tomislav Kišas og Josip Tadičius startet i stedet for Jakub Sylvestro. Slovenerne foretok på sin side bare én korreksjon i start-11-en – Mijael Klepach ble erstattet av Mitja Lotričius i front av angrepet.

Žalgiris fortsetter sin marsj i Europa i UEFA European Conference League-sluttspillet, hvor de møter fotballspillerne til Norges Buddha Glimpt i Vilnius 19. august.

Info: Vilnius «Žalgiris» og Sportas.info