Home » Żyła svarte nordmennene. Han har vist hva han skal få til i neste konkurranse

Żyła svarte nordmennene. Han har vist hva han skal få til i neste konkurranse

by Erlend Loe


PAP / EPA / Anna Szilagyi / Foto: Piotr Żyła

Raphael Sierhei


Det var mye kontrovers rundt Piotr Żyłas søksmål. Nordmennene gjør mye i denne forbindelse. Polakken svarte på disse påstandene i et intervju med skandinaviske medier.

Piotr Żyła er i veldig god form. Polakken er en av få skihoppere som for tiden kan måle seg med Halvor Egner Granerud og Dawid Kubacki.

Etter konkurransene i den 71. Four Hills-turneringen begynte imidlertid nordmennene å søke kontroverser. De la merke til at Piotr Żyła har på seg en for stor blå dress etter deres mening, og det kan være hemmeligheten bak formen hans.

Under mediedagen snakket polakken med en norsk journalist. Han viste ham et bilde der drakten så for stor ut. Vår konkurrent reagerte på sin egen måte – med humor.

Den polske representanten måtte forklare med et smil at han måtte nyte hoppene sine litt annerledes. Først presenterte han sin tradisjonelle gladiatorstil (uten tvil) og så viste han en ny hvor han vil strekke hendene opp.

«Den norske journalisten viste Piotr bildet sitt i kjeledress og spurte om han så noe rart i det. Piotrek forklarte at han sannsynligvis trenger å nyte hoppene annerledes. Nå er han utvilsomt glad som gladiator. Neste gang vil han.” rekke opp hendene og etter problemet :)” – leser vi på profilen til TVNs Damian Michałowski under bildene som viser denne samtalen.

Les også: Advarsel for Graneruda. Han vil ikke at det skal skje igjen

SE VIDEO: #dziejesiewsport: Se nøye! Vet du hvem som hjalp tennisstjernen?
Sjekk ut hoppbakken i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment