Home » 2022 er Modern Warfare 2 • Eurogamer.nl

2022 er Modern Warfare 2 • Eurogamer.nl

by Thure Lindhardt

Call of Duty 2022 Ifølge Insider skulle Tom Henderson være en oppfølger til Call of Duty: Modern Warfare (2019) å være. Spillet er for tiden kjent som Project Cortez og er fortsatt i tidlig utvikling.

Ifølge kilden har spillet for øyeblikket arbeidstittelen «Project Cortez» fordi historien dreier seg om amerikanske spesialstyrker som fører en skjult krig med colombianske narkotikakarteller. Denne fortellingen er mistenkelig lik den i Harrison Ford-filmen Clear and Present Danger fra 1994. I den tar Ford rollen som hovedpersonen og CIA-analytiker Jack Ryan, som tar på seg antagonisten oberst Félix Cortez.

Dette innholdet er vert på en ekstern plattform som bare viser det hvis du godtar målrettingskapsler. Vennligst aktiver informasjonskapsler for visning.

Siden spillet ovenfor fortsatt er i tidlig utvikling, er det foreløpig uklart om ryktet er sant. Det er imidlertid sant at den nyeste tittelen i franchisen er Call of Duty: Vanguard. Så langt har Activision allerede vist Call of Duty: Vanguard-spill og Call of Duty: Vanguard flerspillerspill.

All informasjon om Call of Duty: Vanguard finner du på nettsiden vår.

You may also like

Leave a Comment