Home » A. Knašas, som spilte solid, hjalp laget sitt med å nå den åttende finalen i CEV Challenge Cup – Respublika.lt

A. Knašas, som spilte solid, hjalp laget sitt med å nå den åttende finalen i CEV Challenge Cup – Respublika.lt

by Thure Lindhardt
Bilde 3

Den solid spilte A. Knašas hjalp laget sitt med å gå inn i den åttende finalen i CEV Challenge Cup. Foto av Union Raiffeisen

I den første kampen i den 16. finalen beseiret det østerrikske laget Bergen Viking TIF (Norge) med 3: 1 (25: 9, 25:14, 23:25, 25:22).

Den velspilte litauiske volleyballspilleren bidro med 20 poeng til seieren.

I sluttspillet, som også ble arrangert i Østerrike, feiret Union Raiffeisen Waldviertel sin 3-2 seier onsdag (25:17, 25:13, 23:25, 23:25, 16:14).

Det er bemerkelsesverdig at det østerrikske laget sikret seieren i serien etter enkelt å ha vunnet de to første settene, så vertstreneren lot senere de mindre spillende volleyballspillerne dukke opp.

A. Knašas scoret 10 poeng i den andre etappen.

«Personlig håper jeg å spille så godt jeg kan – men det er en internasjonal konkurranse som er viktigere i enhver spillers karriere for å komme opp til et høyere nivå,» sa litaueren.

Den litauiske volleyballspilleren, som debuterte i CEV-volleyballturneringen, sa at det ikke er noen spesiell atmosfære i Europa siden begge kampene ble spilt i Østerrike.

– Siden vi hadde rundt 30 kamper på noen måneder, er det en helt vanlig arbeidsdag, smiler A. Knašas. – Jeg synes i denne serien var laget vårt rett og slett på et høyere nivå. Det var spesielt merkbart i begynnelsen av kampen, da vi definitivt vant de to første settene.»

Laget representert av litaueren i 16-delsfinalen spiller mot klubben «Halkbank» (Tyrkia) fra Ankara, som vant begge hjemmekampene mot laget fra «OK Bosna» (Bosnia-Hercegovina) fra Sarajevo.

«Målet til laget vårt er å lære å ta de riktige avgjørelsene på banen, forbedre og forberede seg til den østerrikske cupen og mesterskapet. Lagledelsen understreket at CEV Challenge Cup er en fin mulighet til å forbedre lagets spill. Spesielt siden vi skal møte et av de sterkeste lagene i turneringen fra Tyrkia i neste etappe, sa A. Knas.

Onsdag var noe spesielt for den litauiske volleyballdommeren Sergejs Rodinas. Han var dommer for den andre CEV Cup-kampen i Ankara (Tyrkia) mellom SK Ankara i Ankara og Arkas i Izmir (Tyrkia).

You may also like

Leave a Comment