Home » AC Valhalla: Tilgjengelig i dag, Discovery Tour tilbyr Viking Age å ta del i historien om spillet

AC Valhalla: Tilgjengelig i dag, Discovery Tour tilbyr Viking Age å ta del i historien om spillet

by Thure Lindhardt

Spillnyheter AC Valhalla: Tilgjengelig i dag, Discovery Tour tilbyr Viking Age å ta del i historien om spillet

Aldri to uten tre: Discovery Tour-modus, hvor du kan lære mer om historien til Assassin’s Creed-spillene, er tilbake med en tredje utgave dedikert til det siste spillet i sagaen: Assasin’s Creed Valhalla.

sammendrag

  • Ny formel for Discovery Tour: Learning by Doing
  • Historikere, professorer og museer

Enten med Egypt fra Assassin’s Creed: Origins eller antikkens Hellas fra Assassin’s Creed Odyssey, har Ubisoft alltid tilbudt en Discovery Tour-modus som gjør det mulig å lære mer om regionen, menneskene og de emblematiske karakterene til det respektive spillet. Assassin’s Creed Valhalla er intet unntak fra regelen Oppdagelsestur det er siden i dag.

Ny formel for Discovery Tour: Learning by Doing

Begrunnet Oppdagelsestur: Vikingtid, Denne pedagogiske og pedagogiske modusen er designet for å fordype spilleren i det angelsaksiske og viking-universet.fri for motstridende aspekter«. Denne tredje utgaven ønsker imidlertid å endre formelen til de to eldste: spillerne er ikke lenger bare tilskuere, men skuespillere av denne opplevelsen:

Ved å følge et nytt narrativt rammeverk som består av 8 oppdrag, vil spillerne få muligheten til å ta del i deres eventyr som viking- og angelsaksiske karakterer fra 900-tallet. Disse historiene tar spillere med på en oppdagelsesreise gjennom de snødekte landene i Norge, det storslåtte landskapet i England og de mytologiske kongedømmene Jotunheim og Asgard.

Adam Dubé (professor ved McGill University, Canada) tar eksemplet med et vikingskip som eksempel: det handler ikke lenger om å lære seg hva det er og kjenne dets spesielle egenskaper, men heller å «bygge et selv».

Kjøp Assassin’s Creed Valhalla på Amazon

Historikere, professorer og museer

For å utvikle denne Discovery Tour: Viking Age, forklarer Ubisoft at den har omgitt seg med historikere, arkeologer og akademikere for å tilby 150 historiske fakta fra vikinghistorien. I tillegg kommer referansene der Oppdagelsestur lover spillere å lære mer om vikingtiden gjennom åtte temaer: krig og politikk, hverdagsliv, religion og magi, myter og legender, vitenskap, lov og rett, kunst og kultur, og handel og økonomi.

Discovery Tour: Viking Age er tilgjengelig gratis for eiere av spillet Assassin’s Creed Valhalla på de samme plattformene som hovedspillet. Den separat kjøpte PC-versjonen vil imidlertid være tilgjengelig via Ubisoft Connect og Epic Games Store for € 19,99. For separat kjøp av Discovery Tour på andre medier, forventes den å bli tilbudt på Xbox One, Xbox Series X | S, PlayStation 4, PlayStation 5, Google Stadia og Amazon Luna fra lanseringen i Frankrike i 2022.

Denne siden inneholder tilknyttede lenker til noen av produktene JV har valgt for deg. Ethvert kjøp du gjør ved å klikke på en av disse koblingene vil ikke koste deg mer, men e-forhandleren betaler oss en provisjon.
Finne ut mer.

Av Charlanmhg, Skriv til jeuxvideo.com

MPTwitter

You may also like

Leave a Comment