Home » Rio Ferdinand ber Ole Gunnar Solskjær trekke seg som trener

Rio Ferdinand ber Ole Gunnar Solskjær trekke seg som trener

by Thure Lindhardt

Ukene går og fremtiden til Ole Gunnar Solskjær ved roret i Manchester United ser stadig mer usikker ut. Mancunians fikk et slag i ansiktet på Old Trafford i Liverpool i slutten av oktober (0:5), og led nok et mer enn logisk nederlag i derbyet mot City sist helg (0:2). Sjette med fire tap på klokken på 11 dager, kan MU ikke ta av til tross for målene fra Cristiano Ronaldo.

Dette oppfordrer de eldste til å tråkke på tallerkenen. Etter Paul Scholes eller Gary Neville gikk Rio Ferdinand, som lenge har vært tilhenger av den norske treneren, på offensiven i sin podcast «Vibe med fem». «Jeg ser laget spille hver uke og lurer på hva vi skal gjøre taktisk. Jeg ser ingen filosofi eller identitet i spillet, det må være ledelsens jobb, ”beklaget han, og minnet om den håpefulle rekrutteringen av CR7, Jadon Sancho og Raphaël Varane i sommer.

Den tidligere landslagsspilleren, som spilte for MU fra 2002 til 2014, ser kun ett mulig utfall. «Ut fra det jeg har sett siden starten av sesongen, tror jeg det er på tide å overlate stafettpinnen,» sa han. Uansett, la han til: «Jeg tror Ole kan dra i dag med hevet hode fordi veien har vært positiv fra han kom til starten av denne sesongen.»

You may also like

Leave a Comment