Home » Accenture distribuerer sine 4 suverene skysentre i Europa

Accenture distribuerer sine 4 suverene skysentre i Europa

by Peter Østbye

Accenture fortsetter sin reise med etableringen av 4 nye Sovereign Cloud Centers. Disse fire infrastrukturknutepunktene, lokalisert i Europa, vil hjelpe regulerte industrier med å skape nye produkter, tjenester og opplevelser.

Den suverene skyen: hva er det?

Den suverene skyen er det faktum at dataene er lagret med maksimal sikkerhet. Dataene er imidlertid underlagt landets brede myndighet og lovene der. Regjeringen har følgelig ingen rett til å se disse dataene uten dem foreløpig godkjenning. Dette er hovedfordelen med Sovereign Cloud. Foruten den store forbedringen i utførelseshastighet og bedre stabilitet, holdes dataene trygge. sikkerhet og med en optimal åpenhet.

Sovereign Cloud er da en svært fordelaktig tilnærming for organisasjoner. Det lar deg kontrollere dem Plassering, tilgang og behandling dataene deres i et skymiljø. Dette er et svar på nye industristandarder og samsvarskrav i spesifikke land eller sektorer.

Accenture og den suverene skyen

Accenture har valgt Sovereign Cloud og dens fordeler. Faktisk kunngjorde organisasjonen den nye Accenture-praksisen «Cloud First Suverenity». Det inkluderer å støtte selskaper i å bruke nye forstyrrende teknologier i skyen. Derfor bruker den nye praksisen pålitelige rammer, tjenester og kontroller.

Denne nye Accenture-praksisen inkluderer fire nye Sovereign Cloud-sentre. Disse er kl Kronberg, Tyskland, Trondheim, Norge, Paris og Roma.

Bedre ytelse for Accenture

Jean-Marc Ollagnier, administrerende direktør i Accenture Europe, sa: «Organisasjoner og hele økonomier over hele Europa revurderer sin skyfremtid for å bli mer robuste, bærekraftige og innovative. Ifølge ham vil enhver utvikling eller innovasjon utvilsomt kreve skyen. Det er her de nye suverene skysentrene vil finne sin plass. Det er nødvendig i Datalagring og deling mellom pålitelige partnere.

Disse hubene, som ligger innenfor Accenture Innovation Hubs, samler Accentures industri-, sikkerhets- og teknologispesialister. I tillegg må kundene nå gjøre det en samarbeidssted med økosystempartnere. De har også mulighet til å se konkrete eksempler fra bransjen og fullt ut dekke deres behov for en suveren sky.

Det er forøvrig, ifølge Accenture Group, målet Fremskynde digitaliseringen av forretningsprosesser og vise nye måter å samarbeide på når det gjelder data. Den suverene skyen står som et ubestridelig middel for innovasjon som fremhever europeiske verdier og standarder.

You may also like

Leave a Comment