Home » Alvorlig skade på hoppstjernen. Han vil ikke dukke opp på de europeiske lekene

Alvorlig skade på hoppstjernen. Han vil ikke dukke opp på de europeiske lekene

by Erlend Loe

Halvor Egner Granerud vil ikke delta i de kommende Kraków-Małopolska 2023 European Games. Tirsdag fikk forrige sesongs krystallkulevinner et stygt fall i Lillehammer-bakken. Norge er sakte i ferd med å komme seg.

«Jeg gjør det bra. Det var bare veldig vondt. Jeg skal gå på krykker de neste dagene. Alt blir bra senere», skrev 27-åringen på Instagram. Graneruda vil imidlertid være fraværende fra konkurransen i Małopolska, som starter 21. juni og varer til 2. juli.

SE OGSÅ: Et stort talent havnet på mentalsykehus. «Slutt å spekulere»

Det er verdt å merke seg at fallet til forrige sesongs beste hopper så veldig farlig ut. Det bekreftet trener Alexander Stöckl i et intervju med norske medier.

Ingen spiller er kåret til å erstatte lederen for det norske landslaget. Marius Lindvik, Benedik Jakobsen Heggli, Johann Andre Forfang og Daniel Andre Tande deltar i konkurransen.

Skihoppere skal konkurrere på Medium og Wielka Krokiew i Zakopane. Det er planlagt fem konkurranser – to individuelle konkurranser for menn og kvinner og en blandet lagkonkurranse. Konkurransen går fra 27. juni til 1. juli.

mtu, Polsat Sport

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment