Home » Andersen Global begynner sin ekspansjon inn i det norske markedet

Andersen Global begynner sin ekspansjon inn i det norske markedet

by Thure Lindhardt

SAN FRANCISCO, 29. juni 2021– (BUSINESS WIRE) – Andersen Global slutter seg til det norske advokatfirmaet Brækhus under en samarbeidsavtale og utvider sin tilstedeværelse i Nord-Europa etter hvert som selskapet fortsetter å ekspandere til nøkkelmarkeder i regionen.

Brækhus er et fullservice advokatfirma med base i Oslo og drives av Managing Partner Frank C. Aase. Advokatfirmaet, som har 27 partnere og over 70 fagfolk, spesialiserer seg på næringsliv, handel, fusjoner og oppkjøp, bank og finans, skatterådgivning, strukturering og etterlevelse, rettssaker, eiendom, energi, bygg, privat kundeservice, arbeidsrett, teknologi, elektronisk handel og immateriell eiendom.

«Forpliktet til åpenhet og streng overholdelse av profesjonelle standarder for fortreffelighet, streber vi etter varige relasjoner som skaper merverdi for våre kunder,» sier Frank C. Aase. «En samarbeidsavtale med Andersen Global passer sømløst inn i vår internasjonale strategi og kompletterer vårt eksisterende internasjonale juridiske og skattemessige forhold perfekt. Nils Eriksen, Arthur Andersen alumnus og skattepartner, vil støtte oss i vårt samarbeid med medlemsbedrifter og partnerbedrifter i Andersen Global. Den kulturelle synergien til selskapet vårt med organisasjonen styrker vår visjon og gir oss alle privilegier til å flytende tilby de beste innovative løsningene på globalt nivå. «

«Brækhus er anerkjent for sin erfaring, ekspertise og evne til å tilby sine kunder uavhengige og integrerte løsninger,» kommenterte Mark Vorsatz, president i Andersen Global og administrerende direktør i Andersen. «Norge er et svært viktig marked i vår ekspansjonsstrategi, og den faglige følsomheten vi deler med spesielt Nils, Frank og deres team, gjør det til et eksepsjonelt tillegg til vår eksisterende plattform i regionen. «

Andersen Global er en internasjonal sammenslutning av juridisk uavhengige og uavhengige medlemsfirmaer som består av skatte- og juridiske eksperter fra hele verden. Andersen Global ble grunnlagt i 2013 av det amerikanske medlemsselskapet Andersen Tax LLC, og sysselsetter i dag mer enn 7000 mennesker over hele verden og er til stede på mer enn 277 lokasjoner gjennom sine medlemsbedrifter og partnerbedrifter.

Teksten til pressemeldingen som er et resultat av en oversettelse skal på ingen måte anses som offisiell. Den eneste autentiske versjonen av pressemeldingen er den av pressemeldingen på originalspråket. Oversettelsen skal alltid sammenlignes med kildeteksten, noe som danner presedens.

Se kildeversjonen på businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210629006091/fr/

kontakter

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

You may also like

Leave a Comment