Home » ATP i London. TV-sendinger og nettstrøm

ATP i London. TV-sendinger og nettstrøm

by Erlend Loe

Det er bare åtte singler igjen i London ATP-turneringen. De to høyest seedede spillerne er fortsatt med i kampen om den store finalen – Carlos Alcaraz og Holger Rune. I teorien har nordmannen en vanskeligere oppgave i kvartfinalen. Sendinger fra ATP-kvartfinalen i London på Polsat Box Go og på Polsatsport.pl.

Den nummer én seedede spanjolen møter bulgarske Grigor Dimitrov. Han forårsaket et opprør i den innledende runden, og eliminerte Argentinas Francesco Cerundolo. Det er verdt å merke seg at Alcaraz er nummer to på ATP-rankingen og hans fredagsmotstander er nummer 26.

SE OGSÅ: Vi vet hvor mye Iga Świątek tjente på banen! Polakken nærmet seg toppen

I mellomtiden møter Rune, «toeren» av turneringen, Lorenzo Musetti, som startet kampen i den engelske hovedstaden som nummer seks spiller. Dette er det mest interessante kvartfinaleparet.

Det bør imidlertid være interessant i alle spill. I de resterende konfrontasjonene vil Alex De Minaur møte Adrian Mannarino, som eliminerte Taylor Fritz i den innledende runden, mens Sebastian Corda møter Cameron Norrie. Amerikaneren var også helten i en stor opprørt, og slo landsmannen Frances Tiafoe, seedet i de fire, i 16-delsfinalen.

ATP kvartfinaler i London (Merk! Individuelle kampstarttider kan endres):

Alex De Minaur – Adrian Mannarino 13:00
Lorenzo Musetti – Holger Rune 14:30
Sebastian Corda – Cameron Norrie 16:00
Carlos Alcaraz – Grigor Dimitrov 17:30

Sendinger fra ATP-kvartfinalen i London på Polsat Box Go og Polsatsport.pl.

KN, Polsat Sport

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment