Home » ATP i Roma: Casper Ruud – Laslo Djere. Direkte rapportering og scoringer

ATP i Roma: Casper Ruud – Laslo Djere. Direkte rapportering og scoringer

by Erlend Loe

Bare å se på ATP-rankingen, kan Casper Ruud allerede tenke på en potensiell rival i neste runde av Roman 1000. Laslo Djere skal prøve å forpurre favorittenes planer. Har serberen råd til å skape oppsikt? Live dekning av kampen Casper Ruud – Laslo Djere på Polsatsport.pl.

ATP-turneringen i Roma er full av overraskelser. En av dem er absolutt tilstedeværelsen til Laslo Djere i 16-delsfinalen. En serber i den italienske hovedstaden kan si at han er veldig heldig. På tre kamper så langt har rivalene hans scoret to ganger.

SE OGSÅ: Polsk tennisspillers suksess! Han kom til kvartfinalen i Roma

Serberens tilstedeværelse i knockout-fasen skyldes imidlertid ikke bare rivalens skade. I kampen mot Botik Van De Zandschulp var Djere ikke bare bedre, men klarte for første gang på lenge å opprettholde et høyt nivå av skuddeffektivitet gjennom hele kampen.

I kampen om kvartfinalen blir 27-åringens rival den fjerde tennisspilleren på ATP-rankingen – Ruud. Norges rivalisering med serberen huskes ikke godt. I de to duellene så langt har Djere vunnet to ganger. Sist gang var ved å nekte Ruud en opptreden i kvartfinalen i årets Australian Open.

Casper Ruud – Laslo Djere kamp live og score på Polsatsport.pl. Starter rundt kl 13.15.

KP, Polsat Sport

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment