Home » Automotive Parts Expo 2023 – Rapport fra Motofactor.pl

Automotive Parts Expo 2023 – Rapport fra Motofactor.pl

by Peter Østbye

Bildeler utstilling er et arrangement som finner sted hver høst i utstillings- og kongressenteret Ptak Warszawa Expo i Nadarzyn. Årets utstillere var dominert av asiatiske selskaper som presenterte tilbud fra ulike områder innen bilteknologi, men representanter fra den europeiske delen av bilindustrien var også representert. Noen av dem presenterte seg på parallellmessen i nabohallen Warszawa Motor Show. Vår rapport fra arrangementet inkluderer utvalgte stands.

Ditt tilbud på messen Bildeler utstilling presentert blant annet av et selskap som for tiden er på vei inn på det polske markedet Tesla Blant Fra tsjekkisk.

Tesla Blant

«Vi produserer elektriske deler til biler, sikringer, lyspærer, høyspentkabler, tennspoler og spolekontakter. «Vi har det største utvalget av bilsikringer på markedet,» sier Jacek Kędzior, selskapets salgsrepresentant Tesla Blant i Polen.

Selskapet ble grunnlagt i 1956 og var tidligere kjent i de østlige markedene, inkludert: Ukraina. Nå har den bestemt seg for å utvide rekkevidden til andre land.

Utvalget av bremsesystemer kunne sees på selskapets stand Rotinger, på markedet siden 2007. Produsenten presenterte en oversikt over sine bremseskiver, inkludert glatte, slissede, perforerte og «tuning» skiver. nytt tilbud Rotinger Are Bremseklosssett.

Rotinger
Rotinger

Næringen var representert på messen Regenerering av bildeler. Selskapet presenterte sine tjenester på dette området Ny del fra Rembertów nær Tarczyn, medlem av en svensk organisasjon som samler over 50 selskaper hovedsakelig fra bilgjenvinningsindustrien – inkludert: demonteringsstasjoner for deler og regenereringsselskaper.

Ny del
Ny del

«Vårt konsernselskap håndterer Regenerering av turboladere, EGR ventiler, Rengjøring av DPF-filtre. Vårt tilbud inkluderer et bredt utvalg av brukte motorer og girkasser, som kommer fra vår gruppes demonteringsstasjoner i Sverige, Finland, Norge, Tyskland og Frankrike. På grunn av fluktuerende råvarepriser, problemer med import av deler og retningslinjer som senker karbonutslippsstandarder, er det nå mer enn noen gang et stort behov for gjenvinning av råvarer og regenerering av deler. Alle disse faktorene forårsaker Delregenerering den er veldig fremtidssikker, sier Tomasz Dereń fra form Ny del.

Selskapet presenterte også sitt tilbudMyjki-Warsztatowe-Olczak«. På standen kunne man blant annet se følgende: DPF filter rengjøringsskive.

Verksted vaskemaskiner
Myjki-Warsztatowe.pl

«Et produkt som fortjener oppmerksomhet i vårt tilbud er multifunksjonelle vaskemaskiner. I en enhet har vi et kurvvaskesystem, det vil si et automatisk, som vi setter inn komponentene i. I samme apparat kan du vaske med høytrykk i hytta hvor vi vasker såkalt med fleksibel lanse eller vi kan vaske det DPF filter – alt i én enhet, forklarer Hubert Olczak, eier av selskapet.

Verkstedutstyr fant også sin plass på messen. De ble presentert av en familiebedrift fra Warszawa som har eksistert siden 1980 – Elvica.

«Vi driver med utstyr til bilverksteder og vårt tilbud inkluderer både teknisk rådgivning og prosjektgjennomføring. Kunder kan komme til oss med sine ideer for et anlegg eller med konseptuelle design, med planer for hva de ønsker å implementere i en bestemt tjeneste, hvilket nivå av reparasjoner eller tjenester de ønsker å tilby sine kunder, og basert på disse diskusjonene «Vi utvikler en individuell løsning,» sier Ewa Mendel, visepresident Elvica.

Elvica
Elvica

Elvica er en direkte representant for et tysk selskap i Polen AutopStenhoj – Produsent av gulvheiser. Et tilbud Elvica Du finner også blant annet: løfteplattformer for person-, vare- og lastebiler, eksosavtrekk, diagnosekabler samt apparater og tilbehør for oljeskift og oljedistribusjon.

Selskapet introduserte tilsetningsstoffer for å rense og beskytte motoren TEC-2000.

«Disse inkluderer produkter for motorpleie, motorspyling, injektorspyling, inntakssystemspyling, oljetilsetningsstoffer og kjølesystemtilsetninger. Vi produserer i Storbritannia. Vi oppfordrer alle kunder til å prøve produktene våre. Takket være dem kan bilverksteder tilby tilleggstjenester. Produktene våre brukes blant annet av transportflåter eller i anleggstransport, sier Sławomir Goleniak fra selskapet TEC-2000.

TEC-2000
TEC-2000

Selskapet presenterte blant annet: TEC-2000 motorspyling – en spyling for forbrenningsmotorer som fjerner forurensninger fra stempelringspor, oljehovedkanaler og ventilløftere. TEC 2000 motorspyling Fjerner blant annet sediment, karbonavleiringer og sot og fjerner grundig brukt olje. Preparatet brukes ved oljeskift.

Selskapet representerte også olje- og drivstofftilsetningsindustrien Liqui Moly.

Liqui Moly stativ
Liqui Moly

«Vi kom til messen med vår forretningspartner – selskapet NEO garasje. Vi presenterer nye produkter, bil- og motorsykkeloljer, tilbehør og hele vårt sortiment som vi har i dag. Nye funksjoner inkluderer: Molygen motorolje«Det er den eneste på markedet som er grønn,» sier selskapets Artur Miller Liqui Moly.

Tårn – er utstiller på Bildeler utstilling Tilbud om verktøy og verkstedvogner.

Tårn
Tårn

«Vi produserer bilverktøy, hovedsakelig for bilmekanikere. Vi produserer verktøy av høy kvalitet, men til en rimelig pris. Vi tilbyr også verktøyskap, heiser og motorkraner. Vi er spesialister når det gjelder verktøy for å fjerne fastsittende innsprøytningsdyser, for eksempel i dieselmotorer eller defekte glødeplugger. Vi presenterer også spesialverktøy fra flere av våre merker som blant annet lar deg: Vi trekker det ut på 15 minutter, ikke en halvtime, forklarer Bartłomiej Bielecki fra selskapet Tårn.

Et stort utvalg av verktøy og verkstedtraller var å se på merkets stand NEO VERKTØY. Det ble også holdt konkurranser på standen og besøkende kunne snakke med partnerne sine NEO garasjeBilkomfortfirmaet selskap som spesialiserer seg på lydisolering av kjøretøyinteriør.

NEO garasje
NEO garasje

«Vi tilbyr 7000. Vi presenterer bare noen få av våre produkter på messen – inkludert: verktøysett og verktøyskap. «Alt kan kjøpes lokalt til attraktive markedspriser,» sier Zuzanna Murlinkiewicz, prosjektkoordinator NEO garasje.

Warszawa selskap Samko presenterte blant annet sine tjenester: fra omfanget Reparasjoner av automatgir og turbolader service.

Samko
Samko

«Vi reparerer automatiske girkasser, turboladere, hydrokinetiske clutcher og selger dem også automatgir deler, Vi har to tjenester – en i Warszawa og den andre i Miedzna. «Vi har vært på markedet i 30 år,» sier Mirosław Barbachowski fra selskapet Samko.

Det skjedde mye på standen til selskapet Kjøretøyvindusom ledet den polske finalen i mesterskapet i bilvindusreparasjon, utskifting og kalibrering.Det beste innen bilglass«. Vinneren vil representere Polen ved verdensmesterskapet i 2024 i Lisboa.

«Konkurransen for bilglassmontører er en stor feiring for oss. Dette yrket er svært viktig for sjåførenes sikkerhet. Glasset har en enorm innvirkning. I tillegg må moderne glass kalibreres etter utskifting. Vi tilbyr våre kunder montering av glass med profesjonelle materialer til riktig temperatur og riktig luftfuktighet, for først da vil det ha de riktige parametrene, forklarer Piotr Trzcionka, nasjonal salgssjef hos NordGlass/AGC Automotive erstatningsglass Polen.

Kjøretøyvindu
Kjøretøyvindu

Selskapet har en bilglassfabrikk i Koszalin og 33 egne bilglassbytteverksteder og samarbeider med over 120 partnerverksteder.

You may also like

Leave a Comment