Home » Beijing 2022. Hva skjedde om natten? Se hva du gikk glipp av! Spillene

Beijing 2022. Hva skjedde om natten? Se hva du gikk glipp av! Spillene

by Erlend Loe

Curling

Lørdagens konkurranse i Beijing begynte med to curlingkamper. Sveitserne kjempet veldig hardt mot svenskene, men i avgjørende øyeblikk manglet de nøyaktighet, noe som ga rivalene poeng. Det endte til slutt med en komfortabel 6-1-seier til svenskene, og sveitserne ga opp kampen i den sjuende kampen.

I den andre kampen ga duoen fra Norge australierne sjansen og vant 10:4. Skandinavene økte fra start ledelsen i de påfølgende kampene, og australierne klarte kun å score flott én gang, og scoret tre poeng i en finale. Det hjalp imidlertid lite, da det norske paret reagerte umiddelbart og avsluttet kampen med seier.

snowboard

Lørdag startet også kvinnenes snowboardkvalifisering i slopestyle. På topp tre etter det første heatet var Kokomo Murase fra Japan, Jamie Anderson fra USA og Zoi Sadowski-Synnott fra New Zealand.

Etter det andre, avgjørende løpet ble de tre første plassene tatt: Zoi Sadowski-Synnot, Kokomo Murase, Enni Rukjaravi. I tillegg til dem kom også Anna Gasser, Jamie Anderson, Julia Marino, Laurie Blouin, Tess Coady, Hailey Langland, Annika Morgan, Reira Iwabuchi og Ariane Burri til finalen.

I kvalifiseringen hadde vi flere alvorlige krasj på grunn av sterk vind. Heldigvis skjedde det ingenting med noen av spillerne.

Ishockey

I gruppe A-spillet kjempet de kanadiske spillerne mot Finland. De nordamerikanske ishockeyspillerne viste raskt at de ikke hadde noen illusjoner om sine rivaler, da de tok ledelsen i det første minuttet. Så gikk de bare gjennom formalitetene og scoret flere mål for sine rivaler. Canada vant til slutt 11-1.

alpint

En tredje alpintreningsøkt står på programmet lørdag. Den ble imidlertid avlyst på grunn av sterk vind.

You may also like

Leave a Comment