Home » Bronsemedalje til de polske kvinnene i luftgevær under de europeiske lekene

Bronsemedalje til de polske kvinnene i luftgevær under de europeiske lekene

by Erlend Loe

Det polske laget bestående av Aneta Stankiewicz, Julia Piotrowska og Natalia Kochańska vant bronsemedaljen ved de europeiske lekene.

Det polske laget bestående av Aneta Stankiewicz, Julia Piotrowska og Natalia Kochańska vant bronsemedaljen i luftrifleskyting ved de europeiske lekene. I luftpistolen ble hvit og rød nummer fire.

De polske kvinnene tok tredjeplassen i andre fase av luftgeværkonkurransen, og tapte betydelig for lagene fra Sveits og Norge. De satt igjen med kampen om bronse med ungarerne. Rivalene vant den første serien, men klarte senere bare å vinne i den femte serien og uavgjort i den syvende serien. De hvit-røde var mye mer fokuserte og vant hele kampen 17:5. I finalen var Sveits bedre enn Norge.

Herrelaget startet også i luftgevær. Tomasz Bartnik, Maciej Kowalewicz og Rafał Łukaszyk ble eliminert i kvalifiseringsrundene og endte på tiende plass.

Medaljen lørdag ble vunnet av det polske damelaget i luftpistol. Det hvite og røde laget bestående av Joanna Wawrzonowska, Klaudia Breś og Julita Borek tok tredjeplassen i kvalifiseringen og tapte to poeng til andreplassen, noe som ga dem rett til å kjempe om gull. De fem første seriene i kampen om tredjeplassen så slik ut, med Polen som tok ledelsen og Italia førte uavgjort. Senere endret situasjonen seg og det var de hvit-røde som måtte jage etter. Med stillingen 14:12 til italienerne var polakkene opp mot veggen etter 13 serier og måtte oppnå et bedre resultat.

Rivalene fikk 29,8 poeng, og det hvit-røde laget fikk 27,9 poeng, og tapte hele kampen 12-16.

Lørdag ble også første del av kvalifiseringen i skeetkonkurransen spilt. Kacper Baksalary er 19. og Natalia Szamrej 27. Andre del av kvalifiseringen og finalen er planlagt til søndag.

MC, PAP

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment