Home » Budsjetttelefontest: hva den litauiske «Fonos M1» kan gjøre

Budsjetttelefontest: hva den litauiske «Fonos M1» kan gjøre

by Thure Lindhardt

Arnoldas Lukošius, ekspert fra Tele2 Innovation Office, presenterer den smarte oversikten over «Fonos M1»-budsjettet.

Design og andre fordeler

Utformingen av M1-bakgrunnen er ikke den mest moderne, men det er absolutt ikke en ulempe. Snarere er det en velprøvd klassiker. Solid metallramme, flat, fargesterk bakside med en klassisk fingeravtrykksensor i midten. På den andre siden er en hel gorillaglassskjerm med en liten utskjæring for et personlig kamera. Produsenter ser ut til å ha stolt på det velprøvde prinsippet: «Det som ikke er galt er feil».Bakgrunn M1 telefon

Telefonen har to NanoSIM- og microSD-minnekortspor. Alle tre kortene kan settes inn samtidig, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å ha to eller flere tall i minnet. Det er vanlige volum- og strømknapper på siden og en uvanlig og hyggelig overraskende smartknapp på den andre siden. Flere oppgaver kan tildeles slik at ulike funksjoner og dingser kan aktiveres ved å klikke og holde en, to ganger eller ved å klikke og holde.

Denne telefonen er også utstyrt med et infrarødt termometer som kan måle en persons temperatur. Aktiver dingsen, fest ryggekameramodulen så nært pannen som mulig og klikk på «Mål». Det erstatter ikke det eksakte kliniske termometeret, men det bestemmer den omtrentlige temperaturen.

Det er en annen overraskelse over telefonen. I tillegg til den moderne USB-C-tilkoblingen, er det en velkjent hodetelefontilkobling slik at du kan tilpasse dine gode gamle kablede hodetelefoner – det er her bærekraften går i oppfyllelse. Enda bedre, det tilkoblede hodesettet fungerer som en antenne – telefonen din kan lytte til FM-radio uten internett eller mobilforbindelse.

Strømforsyning, skjerm og batteri

Selv om telefonens Mediatek Helio P60 åttekjerners åttekjerners prosessor kanskje ikke er den siste kjepphest, er det ingen mangler i ytelsen.

Kombinert med 4 GB RAM, sikrer det uanstrengt utmerket ytelse for alle apper og relativt rask åpning av selv de mest mottakelige spillene. Jada, grafikken er ikke ideell, men alt går knirkefritt.

Den 6,3-tommers IPS LCD-skjermen med full HD+-oppløsning er hyggelig overraskende. Skjermfargene er lyse og dype, og Miravisions bildeforbedringsteknologi lar deg til og med velge mellom en rekke videomoduser. Nattbeskyttelsesinnstillingene fungerer også her.

Et annet problem som interesserer alle er batteriet. Selv med en kapasitet på 4150 mAh kan den drive telefonen i opptil to dager hvis du bruker telefonen normalt og ikke ser videoer hele natten.

Kameraer

Denne beskjedne, bare beskjedne prisen er gjennomsnittlig med opptil fire kameraer. Fronten på skjermen er utstyrt med et personlig kamera med 24 MP oppløsning. Med den kan du ta normale og portrettbilder, zoome inn to ganger, ta bilder i HD Ready-oppløsning og forskjønne personligheten din med effekter – forstørre eller visuelt forminske øynene dine.

Hovedkameraet på baksiden har 32 MP oppløsning, autofokus, full HD-filmopptak, HDR-modus og kunstig intelligens for scenegjenkjenning.

I tillegg finner du natt- og profesjonelle opptak, saktefilmopptak og de samme skjønnhetsinnstillingene i appen.

På baksiden av hovedkameraet er det også 16 MP ultravidvinkel- og 2 MP makrokameraer. Sistnevnte tillater nærbilder av miniatyrmotiver, og kameraet har en rekke ultravidvinkelapplikasjoner. Spesielt for de som ønsker å romme et bredt utvalg av venner i rammen.

Og selv om det ikke er kameraet av høyeste kvalitet som kan oppdages på moderne telefoner, gjør det jobben. Du kan fange de viktigste øyeblikkene i livet ditt på en interessant og uttrykksfull måte, eller du kan enkelt ta et bilde av et dokument når du ikke lenger vil hente det.

Det er strengt forbudt å bruke informasjon publisert av DELFI på andre nettsteder, i media eller andre steder, eller å distribuere vårt materiale i noen form uten samtykke, og dersom samtykke er innhentet, må DELFI oppgis som kilde.

You may also like

Leave a Comment