Home » Clash Mini utgivelsesdato, når vil det neste Supercell-spillet bli utgitt i Frankrike? – break flip

Clash Mini utgivelsesdato, når vil det neste Supercell-spillet bli utgitt i Frankrike? – break flip

by Thure Lindhardt

Clash Mini, det nye strategispillet fra Supercell, er nå tilgjengelig i noen land, men når vil det bli utgitt i Frankrike? Vi vil prøve å svare på dem.

Clash mini, Supercells nye strategi og virtuelle brettspill, har vært tilgjengelig på iOS- og Android-mobilenheter i visse land rundt om i verden siden mandag 8. november.

Noen spillere lurer imidlertid på hva hun har på tittelens utgivelsesdato i Frankrike, og for øyeblikket kjenner vi henne ikke ennå.

Hva er utgivelsesdatoen for Clash Mini i Frankrike?

Hvis du vil vite utgivelsesdatoen for Clash Mini i Frankrike, ingen dato ble annonsert av Supercell. Men siden spillet nå kan spilles i betaversjon i Canada, et fransktalende land, kan vi forvente at det raskt blir tilgjengelig i Play Store og App Store i Frankrike. Selvfølgelig vil vi oppdatere denne artikkelen når utgivelsesdatoen for Frankrike er kjent.

Clash Mini, hva er det?

Clash Mini er et brett- og strategispill. Starten av spillet begynner med forberedelsesfasen der du må plassere de forskjellige miniatyrenhetene dine for å beseire fiendtlige enheter. Spillet avsluttes så snart en spiller går tom for tropper og dermed er beseiret.

Mens jeg ventet på å spille spillet i Frankrike Vi minner om at Clash Mini ble utgitt i beta 8. november i Finland, Sverige, Danmark, Island, Norge og Canada på iOS- og Android-mobilenheter som annonsert av utviklerne på spillets offisielle Twitter-konto (kilde). Ikke glem at utviklerne annonserte at spillet gradvis vil bli utgitt i verden.

You may also like

Leave a Comment