Home » en væpnet mann skutt og drept av politiet, utelukket terrorsporet

en væpnet mann skutt og drept av politiet, utelukket terrorsporet

by Thure Lindhardt

Under arrestasjonsforsøket, som fant sted i en gate i Bislett-distriktet i den norske hovedstaden, ble en politimann skadet, det bekrefter også politiet, som ikke tror på et angrep.

« Vi utelukker ingen motivasjon, men på dette tidspunktet er det ingen bevis som tyder på et terrorangrep. »Sa inspektør Egil Jørgen Brekke på en pressekonferanse. Politiet har ikke ønsket å gi noen opplysninger om identiteten til den skutt.

En russer i trettiårene

I følge den norske dagsavisen Verdens GangHan er en russer i trettiårene som ble dømt til psykiatrisk behandling i Oslo i desember 2020 etter et knivangrep ett år tidligere.

Vitnevideoer på sosiale medier publisert av norske medier viser at den mistenkte i bar overkropp og bevæpnet med en stor kniv blir påkjørt av en politibil minst to ganger.

Etter å ha blitt kastet mot en vegg, skynder mannen seg mot kjøretøyet, klarer å åpne døren og stormer inn. » Politiet forsøkte å kjøre ham over mens han prøvde å knivstikke noen. Deretter gikk han aktivt til angrep på politiet med kniv (…) og det ble avfyrt skudd. «, Så rapporten til operasjonsleder Tore Solberg under et improvisert pressekontor, sendt på NRK. Han ble brakt til sykehus og døde av skadene.

You may also like

Leave a Comment